Mam pytanie ponieważ tyle co zrobiłam prawo jazdy i kupiłam auto, jak włączyć silnik żeby się grzał podczas mrozu a ja w tym czasie np. skrobałabym szyby?
Normalnie - wsiadasz do auta zaciągasz hamulec ręczny (chyba, że już jest zaciągnięty) wciskasz sprzęgło - wrzucasz luz i odpalasz silnik - puszczasz sprzęgło i idziesz skrobać szyby. Oczywiście nawiew ustawiasz na przednią szybę.
Bezpieczna droga do szkoły - to w większości zasługa kierowców Wakacje już się skończyły i wkrótce uczniowie wrócą do szkoły. Bardzo ważne jest to, by docierali tam cali i zdrowi. Niestety, w Polsce statystycznie każdego dnia kilkoro dzieci w wieku 7-14 lat zostaje rannych ...
Elektryczny autobus BYD kursuje w Warszawie W pełni elektryczny autobus BYD K9 kursuje już w stolicy. Miejskie Zakłady Autobusowe testują ekologiczny autobus chińskiej firmy BYD (Build Your Dreams) aż do 18 czerwca. Autobus kursuje na linii 222 przebiegającej przez ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.