Mam pytanie ponieważ tyle co zrobiłam prawo jazdy i kupiłam auto, jak włączyć silnik żeby się grzał podczas mrozu a ja w tym czasie np. skrobałabym szyby?
Normalnie - wsiadasz do auta zaciągasz hamulec ręczny (chyba, że już jest zaciągnięty) wciskasz sprzęgło - wrzucasz luz i odpalasz silnik - puszczasz sprzęgło i idziesz skrobać szyby. Oczywiście nawiew ustawiasz na przednią szybę.
Zbudowany od podstaw samochód zasilany wodorem – Toyota Mirai Pierwszy seryjnie produkowany, zbudowany od podstaw samochód zasilany wodorem – Toyota Mirai – grudzień 2014. Prace nad napędem elektrycznym zasilanym wodorowymi ogniwami paliwowymi Toyota rozpoczęła już ...
Stacja tankowania wodoru w Belgii Belgia dołączyła do stale rozrastającej się europejskiej sieci stacji tankowania wodoru. Pierwsza publiczna stacja została uruchomiona na terenie Toyota Motor Europe w Zaventem pod Brukselą. To wydarzenie otwiera Toyocie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.