Jak Podlaczyc??

27 Mar 2007, 16:55

witam mam radio na wtyki iso moje pytanie brzmi jak podlaczyc te radio w golfe 3 prosze o odpowiedzi!!!
slawek_golf
Nowicjusz

27 Mar 2007, 19:33

proste pod "+" i "-" i jak kto chce acc tak na powaznie jakie to radio bo na przewodach wychodzacych z radia powinnienes je miec opisane a jesli chodzi o podlaczenie w golfie to podaj jakie masz tam kolory tych przewodow
Suzuki Forever :D
Snagi
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kalisz

28 Mar 2007, 10:58

czarny-
czerwony+
czarno czerwony
czarno niebieski
a radio mam FIRST AUSTRIA
slawek_golf
Nowicjusz

28 Mar 2007, 11:12

Kolego a wiesz moze nco jest z radiem jak pisze ERROR2 podczas wkladania plyty??
slawek_golf
Nowicjusz

28 Mar 2007, 11:24

radio podlaczasz pod czarny - i czerwony + i powinno byc ok acha i jesli chcesz to mozesz do czerwonego + podlaczyc acc tam na przewodach od radia powinno byc napisane ktory to kabel a jesli chodzi o ten blad to nie wiem bo nigdy nie mialem takiego radia wiec ci nie umiem pomoc
Suzuki Forever :D
Snagi
Początkujący
Awatar użytkownika

28 Mar 2007, 12:25

dzieki kolego jak to podlacze a bedzie dzialac to ci napisz
slawek_golf
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Wodór receptą na zmiany klimatu
    Do 2050 roku rynek wodoru może osiągnąć poziom 2,5 biliona dolarów, co przełożyłoby się na redukcję rocznej emisji CO2 o 6 gigaton. To 20 procent redukcji koniecznej do tego, aby nie dopuścić do podniesienia się średniej ...

03 Maj 2007, 21:32

slawek_golf napisał(a):Kolego a wiesz moze nco jest z radiem jak pisze ERROR2 podczas wkladania plyty??

Zależy czy masz radio z mp3, jakie płytki wkładasz i jakiej firmy są te płytki, opisz dokładniej swój problem, bo chyba wiem oco chodzi, ale nie ejstem pewien.
Madaw
Nowicjusz

19 Lis 2014, 07:26

Na 99% probujesz odtworzyc nagrana plytke w plikach mp3 a Twoje radio nie odtwarza mp3 tylko zwykle audio. Nagraj plyte w formacie audio albo wloz oryginalna plyte i sprawdz czy problem dalej bedzie wystepowal. Pozdrawiam
qashqaizg
Nowicjusz

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 24 01 2010
Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: Nissan Qashqai Tekna
Silnik: 1.5
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008