Nie jestem pewny ale masz już chyba wbudawany wzmacniacz musisz zerknąć co masz na wyposażeniu jak nie masz to wysuwasz radio za radiem powinny wystawac 2 wtyczki czerwona i biala do tego kabel jack ci będzie potrzebny do podłączenia wzmacnacza do radia no i kablem zasilające które możesz kupić tam gdzie kupiłeś wzmak, i proponował bym kupic lepsze do podłaczenia głośników z wzmaczniaczem ale uzyskania lepszego brzmienia
pietia815 napisał(a):Tylko problem polega na tym że nie mam żadnych wyjść do wzmacniacza rozbierałem to wszystko i są jakieś inne wtyczki a do wzmacniacza nie
Czyli wzmacniacza ani tuby nie podłączysz pod te radio.
Zatrzymać się i zwolnic to nie to samo! Często można zaobserwować sytuacje, gdy kierowcy zamiast całkowicie zatrzymać pojazd - np. przed znakiem stop czy przy zielonej strzałce do skrętu w prawo – jedynie redukują prędkość. Grozi to kolizją, policja może ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.