Jak podłączyć wzmacniacz do seryjnego radia

25 Sie 2010, 22:33

Witam. Mam pytanie odnośnie podłączenia wzmacniacza do seryjnego radia w lexsusie rx300 jeżeli ktoś wie jak to zrobić proszę o pomoc z góry dziękuje
pietia815
Nowicjusz

Miejscowość: Islandia

26 Sie 2010, 15:27

Nie jestem pewny ale masz już chyba wbudawany wzmacniacz musisz zerknąć co masz na wyposażeniu jak nie masz to wysuwasz radio za radiem powinny wystawac 2 wtyczki czerwona i biala do tego kabel jack ci będzie potrzebny do podłączenia wzmacnacza do radia no i kablem zasilające które możesz kupić tam gdzie kupiłeś wzmak, i proponował bym kupic lepsze do podłaczenia głośników z wzmaczniaczem ale uzyskania lepszego brzmienia :)
eTasTe
Nowicjusz

Miejscowość: Grójec

26 Sie 2010, 17:36

Tylko problem polega na tym że nie mam żadnych wyjść do wzmacniacza rozbierałem to wszystko i są jakieś inne wtyczki a do wzmacniacza nie
pietia815
Nowicjusz

Miejscowość: Islandia

26 Sie 2010, 19:52

pietia815 napisał(a):Tylko problem polega na tym że nie mam żadnych wyjść do wzmacniacza rozbierałem to wszystko i są jakieś inne wtyczki a do wzmacniacza nie

Czyli wzmacniacza ani tuby nie podłączysz pod te radio.
piotrpz87
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Mazda 6
Silnik: 2,3
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zatrzymać się i zwolnic to nie to samo!
    Często można zaobserwować sytuacje, gdy kierowcy zamiast całkowicie zatrzymać pojazd - np. przed znakiem stop czy przy zielonej strzałce do skrętu w prawo – jedynie redukują prędkość. Grozi to kolizją, policja może ...