Powiedzieć drodzy forumowicze jak podłączyć zapalniczkę samochodową które kable podpiąć (wyciągnąć z radia,gdyż nie mam w ogóle kabli pod zapalniczkę w cinkusiu) aby podłaczyć do kostki od zapalniczki ? Jestem ciemny w tych sprawach , Proszę o proste porady
nie ciągnij z radia pociągnij sobie (+) z akumulatora na bezpieczniku mase albo też z aku albo gdzieś z nadwozia
podpinając pod radio możesz sfajczyć i radio i instalacje
ja mam prad to nie wiem co ci poradzic moza pisz na maila jak cos jeszcze z CC bedzie sie działo bo troche wiem bo tez posiadam [email widoczny po zalogowaniu] mozesz pisac na maila bo na forum jestem dosc rzadko
[VAN-C] Xsara Picasso 1,6 / C-Max I 1,8 / Zafira B 1,9 / Scenic II 1,9 Podstawowe kryteria zestawienia: - kompaktowy minivan - silnik diesla o mocy ok. 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005r. Wytypowane modele do zestawienia: - Citroen Xsara Picasso 1,6 HDi - 109KM - ...
9 najoszczędniejszych samochodów hybrydowych według What Car Zużycie paliwa należy do najistotniejszych czynników, decydujących o wyborze samochodu. Chcemy jeździć dynamicznymi autami, ale nie mamy ochoty słono za to płacić przy dystrybutorze. Jedną z najlepszych metod oszczędzania ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.