REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Tu przydałby się przekaźnik bo bez niego średnio to widzę ;/ nie powinno się bez niego montować takiego układu.Kao napisał(a):Kabel światła bezpiecznik i włącznik. Tyle jest Ci potrzebne
Zobacz jaki masz przy światłach mijania i daj taki sammarcinek123 napisał(a):jaki bezpiecznik dać, jak te światła będą miały żarówki 55w H1
Jak byś chciał tak zrobić to musisz kupić porządny przełącznik i podpiąć do niego grubsze kable które wytrzymają natężenie prądu potrzebne do świecenia żarówek.marcinek123 napisał(a):A dlaczego bez przekaźnika nie powinno się ich montować?
marcinek123 napisał(a):Chciałbym żeby to było najprostsze rozwiązanie tzn. że mam w kabinie włącznik i niezależnie czy inne światła się świecą i czy silnik jest włączony to mogę te halogeny poprostu włączyć.
Cichy77 napisał(a):Legalnie to światła przeciwmgielne powinny mieć możliwość zapalania dopiero jak włączysz światła mijania z przodu
Kao napisał(a):Kabel światła bezpiecznik i włącznik. Tyle jest Ci potrzebne
Kabel masowy wiadomo
Kabel plusowy od akumulatora + przez bezpiecznik do wlącznika i od wlacznika do swiatelek. Proscizna
Cichy77 napisał(a):Tu przydałby się przekaźnik bo bez niego średnio to widzę ;/ nie powinno się bez niego montować takiego układu.
No tak miałem na myśli światła pozycyjneMotoAlbercik napisał(a):A nie czasem światła postojowe? U mnie w samochodach przeciwmgłowe przednie można włączać wraz ze światłami postojowymi.