REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
lipa_ml napisał(a):Witam. Mam pytanie , kupiłem kilka dni temu Forda MKII i radio w nim jest zablokowane. Model radia to 4000RDS , problem w tym że przy uruchomieniu wyskakuje "Locked 10" i teraz pytanie czy jest możliwe coś z tym zrobić czy już radio na śmieci i nowe trzeba zakupić ?
A i jeszcze jedno czy jak bym kupił sobie radio cd np. 6000RDS to czy wtyczki fabryczne pasują tzn. wyciągam 4000 i podpinam w to miejsce 6000 bez jakichkolwiek zmian ?
elektron1234 napisał(a):lipa_ml napisał(a):Witam. Mam pytanie , kupiłem kilka dni temu Forda MKII i radio w nim jest zablokowane. Model radia to 4000RDS , problem w tym że przy uruchomieniu wyskakuje "Locked 10" i teraz pytanie czy jest możliwe coś z tym zrobić czy już radio na śmieci i nowe trzeba zakupić ?
A i jeszcze jedno czy jak bym kupił sobie radio cd np. 6000RDS to czy wtyczki fabryczne pasują tzn. wyciągam 4000 i podpinam w to miejsce 6000 bez jakichkolwiek zmian ?
Radio jest do zrobienia Oczywiscie kosci beda pasowac
zablokowanelipa_ml napisał(a):elektron1234 napisał(a):lipa_ml napisał(a):Witam. Mam pytanie , kupiłem kilka dni temu Forda MKII i radio w nim jest zablokowane. Model radia to 4000RDS , problem w tym że przy uruchomieniu wyskakuje "Locked 10" i teraz pytanie czy jest możliwe coś z tym zrobić czy już radio na śmieci i nowe trzeba zakupić ?
a w jaki sposób ? pewnie bez wizyty u forda się nie obejdzie czy można samemu to zrobić ?
elektron1234 napisał(a):zablokowanelipa_ml napisał(a):elektron1234 napisał(a):lipa_ml napisał(a):Witam. Mam pytanie , kupiłem kilka dni temu Forda MKII i radio w nim jest zablokowane. Model radia to 4000RDS , problem w tym że przy uruchomieniu wyskakuje "Locked 10" i teraz pytanie czy jest możliwe coś z tym zrobić czy już radio na śmieci i nowe trzeba zakupić ?
a w jaki sposób ? pewnie bez wizyty u forda się nie obejdzie czy można samemu to zrobić ?
Jest opis jak odblokowac radio Wystarczy wlaczyc google Nie kazdy model mozna jeszcze odblokowac Czy masz prawidlowy kod Co sie stalo ze jest zablokowane Sam zablokowales
LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUdzie jak wam pomoc wogole jak wy poprostu nic nie napiszecie a kazdy przypadek jest inny
Serwis napewno nic tu nie pomoze Oni nie zajmuja sie takimi rzeczami Elektronik jak juz Powodzenia
pawel7624 napisał(a):a czy podając numer win też można rozkodować
delavego napisał(a):Witam.
Gdzie moge znalesc swoj numer seryjny radia i partie? tez mam zablokowane radio pisze code 3, bardzo prosze o pomoc jestem zupełnie zielony