Mam problem z radiem w Fordzie Galaxy wpisałem błędnie kilka razy kod ( znalazłem już poprawny) jednak radi jest zablokowane i nic nie mogę zrobic jak to odblokować?
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Czy mogę czasowo wycofać pojazd z ruchu? - tylko rozbite samochody Aktualnie można wycofać czasowo samochód osobowy z ruchu jednak nie w każdym przypadku bo są tu pewne ograniczenia. Od 31 stycznia 2022 roku został rozszerzony katalog pojazdów wycofanych z ruchu właśnie o kategorię ...
Potrzebuje kod do radia 1500rds bo jak wymieniłem akumulator to mi się zablokował i jak się we fordzie wpisuje ten kod ?? Radyjko z forda connecta 2006. Dzięki
skodaa napisał(a):Potrzebuje kod do radia 1500rds bo jak wymieniłem akumulator to mi się zablokował i jak się we fordzie wpisuje ten kod ?? Radyjko z forda connecta 2006. Dzięki
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.