REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jendroslaw napisał(a):Dziękuje serdecznie za tak szybką odpowiedz. 6388 to prawidłowy kod problem polega na ty że po wpisaniu 10 razy złego kodu radio sie zablokowało i jest brak możliwości wpisania tego kodu:/
Lynx222 napisał(a):kod 4233 lub 5398 lub 9934 jak nie beda pasowac ratuje wizyta u elektronika i odczyt kodu z pamieci radia
MarcinKul01 napisał(a):Niestety żaden z tych kodów nie pasuje
dekster napisał(a):MarcinKul01 napisał(a):
Niestety żaden z tych kodów nie pasuje
Do modeli HSRNS NX nie jest możliwość otrzymania kodu po numerze seryjnym radia, nie ma udostępnionej bazy kodów i nie wprowadzaj żadnych kodów na chybił trafił, tylko blokujesz sobie radio, mogę odzyskać kod ale musiałbym mieć radio u siebie.
Lynx222 napisał(a): dekster napisał(a):MarcinKul01 napisał(a):
Niestety żaden z tych kodów nie pasuje
Do modeli HSRNS NX nie jest możliwość otrzymania kodu po numerze seryjnym radia, nie ma udostępnionej bazy kodów i nie wprowadzaj żadnych kodów na chybił trafił, tylko blokujesz sobie radio, mogę odzyskać kod ale musiałbym mieć radio u siebie.
po 3 blednych kodach nie zablokuje radia na stale a jak nie pasuja to i tak ratuje wizyta u elektronika
MarcinKul01 napisał(a):Niestety żaden z tych kodów nie pasuje
Lynx222 napisał(a): pional39 napisał(a):potrzebuje rozkodować radyjko z focusa v002321. 8s7t-18c815-aa proszę o pomoc.
9109
darmowa pomoc z kodem do radia
kontakt do mnie:
mail: PW
moj numer gg 4627003
tel 605 789 384
pozdrawiam