pauld napisał(a):czesc chcialbym rozkodowac radio w mercedesie w124, stary Becker 1402. Numer seryjny to: A6701601 lub 1402B60A6701601. z gory dziekuje!
Witam Bardzo proszę o kod do radia 6000 z Ford Mondeo MK3 o nr seryjnym M026698. Niestety poprzedni właściciel zostawił mi kod błędny Z góry dziękuję za pomoc
Sportowa Toyota Corolla - historia najmocniejszych wersji Kierowcy cenią ją za niezawodność i niskie koszty eksploatacji. Japoński kompaktowy samochód codziennego użytku, który zmotoryzował świat, ma już 51 lat. Na całym świecie sprzedano ponad 45 mln egzemplarzy. ...
Hyundai i20 1,0 T-GDi MT o mocy 100 KM Hyundai i20 posiada silnik benzynowy generujący równe 100 KM o pojemności jednego litra i tym samym umożliwia on sprint do "setki" w czasie 10,7 sekundy. Napęd przekazywany jest za pomocą manualnej skrzyni biegów ...
Wasa napisał(a):Pomozecie rozkodowac mi radio? Moja dziewczyna oczywistego koloru wlosow zostawila wlaczone swiatla na noc :] Model 6000ne serial M009995
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.