Koledzy, proszę, pogłębiajcie swoją wiedze, wykręcane gałki to już przeszłość, to historia, to lata Fiata 125 i Malucha. Dzisiaj są już nowe, inne technologie i o to się pytam.
Koledzy, proszę, pogłębiajcie swoją wiedze, wykręcane gałki to już przeszłość, to historia, to lata Fiata 125 i Malucha. Dzisiaj są już nowe, inne technologie i o to się pytam.
Gałki był są i prawdopodobnie będą wykręcane tylko jest to inaczej rozwiązane zazwyczaj w gałce jest trzpień z metalu z gwintem a czasami jak gałka plastikowa to po prostu jest nagwintowana. Nie dawno ściągałem i siebie i w piance była zalany trzpień a ja ściągnąłem piankę to był kształt łba od śruby.
30 lat minęło... Renault Safrane Odkąd Renault Safrane pojawiło się na rynku, zastępując Renault 25 minęło już ponad 30 lat. Samochód po raz pierwszy został zaprezentowany na salonie w Genewie w 1992 roku. Renault Safrane było produkowane przez 8 ...
Lexus LS - ponad 2500 bieżących udoskonaleń Od premiery w roku 2006, dotychczasowa generacja LS przeszła ponad 2500 bieżących udoskonaleń, zaś najnowszy LS dodaje do tego kolejne 3000 zmian, a wśród nowych elementów oraz innowacji technicznych znalazły ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.