Koledzy, proszę, pogłębiajcie swoją wiedze, wykręcane gałki to już przeszłość, to historia, to lata Fiata 125 i Malucha. Dzisiaj są już nowe, inne technologie i o to się pytam.
Koledzy, proszę, pogłębiajcie swoją wiedze, wykręcane gałki to już przeszłość, to historia, to lata Fiata 125 i Malucha. Dzisiaj są już nowe, inne technologie i o to się pytam.
Gałki był są i prawdopodobnie będą wykręcane tylko jest to inaczej rozwiązane zazwyczaj w gałce jest trzpień z metalu z gwintem a czasami jak gałka plastikowa to po prostu jest nagwintowana. Nie dawno ściągałem i siebie i w piance była zalany trzpień a ja ściągnąłem piankę to był kształt łba od śruby.
Co zrobić po dachowaniu auta? W ramach kolejnego materiału z cyklu Piątek ze Szkołą Auto, instruktorzy doradzają, jak zachować się podczas dachowania samochodu. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły Auto SKODA mówi: "Przygotowując się do drogi ...
Kalkulator czasu podróży Kalkulator czasu podróży może być przydatny dla osób planujących dłuższe trasy, w tym wakacje, wyjazdy służbowe czy też przeprowadzki. Dzięki kalkulatorowi, można oszacować, ile czasu zajmie dana trasa i zaplanować ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.