30 Lis 2007, 13:24
No niestety muszę się przyznać do winy?,że to ja ten post usunąłem,a że nie muszę o tym informować,więc nie informowałem.Post został usunięty,ponieważ nie wnosił nic nowego do tematu,a nawet podważał dane o spalaniu Hammera H3,przez kogoś,kto tego samochodu nbie użytkuje,a nawet napewno nie miał z nim do czynienia,bo by takich rzeczy nie wypisywał.Pozatym kto nowiutkim Hammerem za ponad 250 tyś PLN-ów będzie jeździł po takich bezdrożach,jak opisał i pokazał kolego Forup?Wprawdzie nie wyciągam go z garażu tylko w niedzielę i nie jeżżdę nim tylko do kościoła,ale w tak ekstramalnych warunkach tez nie.Ważne tylko,żeby mnie wywiózł na skróty do domku po kamieniach,wodzie spływającej z gór i błocie w pochyleniu około 45% zarówno w zimie jak i w lecie.A czasami pokuszę się na nieco bardziej trudniejszy teren.Ale nie aż taki,żeby 600 m pokonywac przez 3 godziny.Do tego są inne terenówki.
Myślę,że temat został wyczerpany,ponieważ od dłuższego czasu nikt nic nie pisze,pojawiąją się natomiast posty osób chcących zaśmiecać to forum obelgami - m.in. kolega Jaceknie.Dlatego też uprzedzając fakty temat zamykam.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...