Jak sprawdzić model/rodzaj części samochodu

13 Lut 2021, 22:58

Chcę kupić klapę do bagażnika do seata ibizy w hatchbaku 5drzwiowego i nie wiem jakiego modelu szukać tak aby dopasować klapę do samochodu. Jakieś porady? Kolor lakieru jest mi znany. Jakie informacje są potrzebne żeby dopasować model klapy?
Myrolq1
Nowicjusz

• 14 Lut 2021, 09:36

Klapy wszystkie są takie same w danym modelu
    To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
    Kao
    Moderator
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
    Miejscowość: Francja
    Przebieg/rok: 40tys. km
    Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

15 Lut 2021, 20:18

Myrolq1 napisał(a):Chcę kupić klapę do bagażnika do seata ibizy w hatchbaku 5drzwiowego i nie wiem jakiego modelu szukać tak aby dopasować klapę do samochodu
    Model musi być ten sam bo inaczej nie będzie pasowała. Dodatkowo trzeba zwrócić uwagę na to czy model przechodził liftingi bo to również może wpływać na dopasowanie odpowiedniej klapy.
    Rokiko
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

16 Lut 2021, 12:29

W moim przypadku jest to seat ibiza IV hatchback 5drzwiowy a z tego co widziałem wersje sią 3D 5D i 6D i nie wiem co one oznaczają.
    Myrolq1
    Nowicjusz

10 Mar 2021, 17:17

klapa bagażnika będzie pasowała w samochodzie 3 drzwiowym jak i 5>?
    Myrolq1
    Nowicjusz

11 Mar 2021, 08:51

Tak, rodzaj nadwozia tylko ma znaczenie
    To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
    Kao
    Moderator
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
    Miejscowość: Francja
    Przebieg/rok: 40tys. km
    Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Proace Verso (od 2016)
      To największa w historii Toyota o nazwie Verso, mogąca zabrać na swój pokład od 5 do 9 pasażerów. Została pomyślana jako uniwersalny pojazd zarówno do firm, jak i dla rodziny, lub też jako komfortowy ...
      Zbyt zmęczony, żeby wracać!
      Przed nami ostatnie dni wakacji i nieuniknione powroty do domów. To, jak będzie przebiegała podróż, zależy w dużej mierze od naszego przygotowania. Powroty z wakacyjnych wyjazdów mogą okazać się problematyczne, ...