Jak szukacie ofert kupna nowych samochodów

04 Lut 2014, 15:59

Witam, kochani, zaczynam pracę w sprzedaży nowych samochodów osobowych, chciałem zapytać jak i gdzie szukacie ofert dotyczących sprzedaży auto osobowych oraz na co zwracacie uwagę przy wyborze miejsca zakup, czyli dlaczego akurat ten salon a nie inny.

Na prawdę potrzebna mi jest wasza opinia i odpowiedzi najlepiej te życia wzięte dotyczące waszych poszukiwać i przygotowań do zakupu auta.

Czekam na wasze sugestie z góry dziękuję

Dla moderatorów, jeśli temat jest w złym dziale, proszę o przeniesienie do właściwego,(oprócz kosza)
0606609491
Nowicjusz

Prawo jazdy: 11 04 1984
Przebieg/rok: 16tys. km
Auto: opel

20 Lut 2014, 01:05

otomoto, allegro.

przebieg i czy był jeżdzony w polsce
jacus19
Początkujący

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 01 01 2001

23 Lut 2014, 10:20

jacus19 napisał(a):otomoto, allegro.

przebieg i czy był jeżdzony w polsce

W przypadku nowych samochodów z salonu? :no:

U mnie w mieście sprawa jest prosta. Jest tylko jeden dealer każdej marki. Jak chcesz sprawdzić jakie są ceny Toyoty to jedziesz w jedno miejsce, jak Forda, tak samo.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus zrewolucjonizował oświetlenie samochodowe
    Trudno wyobrazić sobie współczesną motoryzację bez reflektorów w technologii LED czy sprytnych systemów adaptacyjnych świateł. Ale te rozwiązania nie trafiłby na nasze drogi, gdyby nie kreatywność inżynierów ...
    SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach Euro NCAP
    Nowa SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach zderzeniowych Euro NCAP. "Bezpieczeństwo jest dla marki ŠKODA priorytetem. Odzwierciedleniem tego jest nasz najnowszy model. Naszym celem było stworzenie samochodu, ...