Witam!
Chcialbym sie dowiedziec, czy w Niemczech da sie bezproblemowo tankowac gaz do auta z instalacja zalozona w Polsce?
Pytam, bo gdzies, kiedys slyszalem, ze trzeba miec specjalna nakladke czy cos takiego, bo dystrybutory w Pl i Niemczech sie od siebie roznia.
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Bardzo dobry topic, mnie też to bardzo interesuje Byłem, ostatnio w Niemczech i szczerze mówiąc to stacji z gazem jak na lekarstwo .
W sumie to w miejscowości Mulheim nie widziałem żadnej. więc nie było jak sprawdzić.
ja wiem tyle że mój kuzyn pojechał do anglii
roverem 620 lpg i tam nie miał ani nie ma problemów z tankowaniem gazu przynajmiej tam końcówki są takie same
Z tego co wiem w zeszłym roku w punkcie tankowania LPG w Niemczech musisz zapłacić kałcję w wysokości zależnie od 20-50 euro za końcówkę do wlewu gazu w tym wypadku Polską potem jedziesz pod dystrybutor i tankujesz [sam] wracasz płacisz za gaz oddajesz końcówkę i dostajesz kałcję z powrotem.
Z tego co slyszalem to sa wlasnie takie jakby to nazwac,nakladki,koncowki ktore sa albo uniwersalne albo pasuja do roznych typow koncowek wezy,to koszt jak sie niemyle okolo 10-20 zl,mowia o tym czesto w TVNTurbo
Jesienno-zimowy poślizg - czarny lód i niebezpieczne liście Wciąż mamy przewagę jesiennych warunków na drodze które często powodują zwiększone ryzyko poślizgu. Koła samochodu mogą utracić przyczepność z powodu deszczu, zbutwiałych liści czy czarnego lodu pokrywającego ...
Lexus LF-Z Electrified - najważniejsze cechy elektrycznego konceptu Na przełomie marca i kwietnia Lexus pokazał koncepcyjny model LF-Z Electrified. Japończycy zapowiadają, że futurystyczne auto daje wgląd w przyszłość ich marki. Stylistyka, właściwości jezdne i technologie, w które ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.