Mam kłopot a mianowicie moj tata kupil samochod dla mnie lecz w urzedzie i w ubezpieczalni on jest tylko wlascicielem , i teraz mam takie pytanie jesli mialbym stluczke z mojej lub z nie mojej winy to jak to jest w ubezpieczalni te rozne sprawy bo moj tata pracuje za granica i nwm wlasnie jak by to bylo jak by go nie bylo w kraju ??
Niech Ci tata zostawi upoważnienie odnośnie wszelkich czynności związanych z samochodem, będziesz mógł się za niego wtedy podpisywać, tylko musi je podpisać i muszą być Wasze numery dowodów. Poza tym, jeśli rzeczywiście będziesz miał stłuczkę to najlepsza jest bezpośrednia likwidacja szkód ubezpieczeniowych [reklama]
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Moto Session 2016 Lubelskie Święto Motoryzacji to obowiązkowa pozycja w kalendarzu imprez w 2016 r. Już w weekend 7-8 maja zapraszamy na Moto Session. W tym roku na zwiedzających czekać będą wystawy nie tylko samochodów, ale także motocykli, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.