Mam kłopot a mianowicie moj tata kupil samochod dla mnie lecz w urzedzie i w ubezpieczalni on jest tylko wlascicielem , i teraz mam takie pytanie jesli mialbym stluczke z mojej lub z nie mojej winy to jak to jest w ubezpieczalni te rozne sprawy bo moj tata pracuje za granica i nwm wlasnie jak by to bylo jak by go nie bylo w kraju ??
Niech Ci tata zostawi upoważnienie odnośnie wszelkich czynności związanych z samochodem, będziesz mógł się za niego wtedy podpisywać, tylko musi je podpisać i muszą być Wasze numery dowodów. Poza tym, jeśli rzeczywiście będziesz miał stłuczkę to najlepsza jest bezpośrednia likwidacja szkód ubezpieczeniowych [reklama]
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Akwaplaning - co oznacza i jakie zagadnienia kryją się pod tą nazwą? Mokra nawierzchnia w połączeniu z nadmierną prędkością i złym stanem opon może prowadzić do poślizgu wodnego, czyli akwaplanacji. Aby jej uniknąć, a w razie wystąpienia opanować pojazd, powinniśmy dobrze zrozumieć na czym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.