[Suzuki Swift] - jak Wam podoba to auto

15 Cze 2007, 22:32

Bardzo podoba mi się to auto,:D ponieważ ma dobre silniki. Auto z dynamicznym silnikiem (1.6 16v 125 KM) i dobrym wyposażeniem kosztuje niedrogo (53.000 zł). Silnik Swift przyspiesza 9 s do 100 km/h a Vmax 200 km/h. W porównaniu z modelem Mini Cooper z silnikiem 1.6 120 KM kosztuje 76.000 zł, ale bez klimatyzacji. Silnik Coopera przyspiesza 9,1 s 0-100 km/h i Vmax 203 km/h. Jak ktoś wybierze Mini, to po co ma przepłacać jeśli Suzuki ma klimatyzację i dynamiczny silnik taki jak ma Mini Cooper. Zaoszczędzisz ponad 20 tys zł!

Pozdro :wink:

Zdjęcie
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

17 Cze 2007, 23:33

Ale Mini jest ładniejsze :P Ja osobiście wybrałbym Mini, ale i tak wolę większe autka... Jakoś tak się pewniej czuję...
DFireCrow

18 Cze 2007, 12:38

Fire Crow racja im większy samochód tym większe bezpieczeństwo,przynjamniej z mojej strony t ak sie to prezentuje :)Nawet spoko samochodzik:)Wy6brałbym tego a nie mini :)
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

19 Cze 2007, 21:32

calkiem przyjemne auteczko tez bym z przyjemnoscia sie na nie skusil ale tez preferuje tylko duze samochody po prostu czuje sie bardziej komfortowo.pozdrawiam.
misiek
Początkujący

Miejscowość: london,vw passat ,1.9 TDI 90KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kia Sorento po zmianach
    Odświeżona linia i zmodernizowana konstrukcja skorupy nadwozia, nowy silnik benzynowy 2.4 GDI o niższym zużyciu paliwa i emisji spalin, wyższy komfort podróżowania i lepsze własności jezdne – to tylko niektóre ...