Witam.
O nawigacji nie mam zielonego pojęcia,dlatego Was proszę o pomoc.
Kupiliśmy rok temu Tomtoma Go 630 i była wgrana mapa.
Teraz brat chce wgrać nową mapę,ale nie wiemy jak to zrobić.
Mówi mi że jak był w Niemczech to dostawał powiadomienia żeby ściągnąć nową mapę.
Mówi że nie mógł bo nie miał komputera.
Jak Mu wgrać nową mapę?
zassać Tom Tom HOME i podłączyć urządzenie do komputera pytanie dodatkowe czy aktualizacje są dalej opłacane ewentualnie czy od kupna urządzenia minął rok tam masz wszystko
Aktualizacje nie są opłacane,a nawigacje kupiliśmy ok 10,11 miesięcy temu.
Roku napewno nie ma,dobrze pamiętam jak byliśmy w Toruniu,akurat śnieg padał,
nie nie roku nie ma.
[ Dodano: Czw Paź 15, 2009 21:17 ] Mam paragon 28 marca kupiona 2009
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Ferrari F355 Challenge czerwona bestia Michała Wiśniewskiego Czerwona bestia Michała Wiśniewskiego na Tuning Show 2013 w Krakowie! W 10 sekund osiąga prędkość 160 km/h. 380 włoskich koni mechanicznych pozwala mu rozbujać się nawet do 295 km/h! Prawdziwy demon szos – czerwone ...
Kolego jutro (w sobotę) tak o 15-ej jak brat przyjedzie to będziemy kombinować żeby mapę wgrać.Narazie dzięki.Jutro o 15-ej się odezwie.
[ Dodano: Sob Paź 17, 2009 15:10 ] Witam.
Coś kombinowałem,jakieś aktualizacje się pobierały i do końca nie wiemy czy mamy nową mapę.Ale jakaś mapa jest w tomtomie.
[ Dodano: Sob Paź 17, 2009 15:18 ] A można jakoś sprawdzić czy to jest nowa mapa.
[ Dodano: Pią Paź 23, 2009 10:48 ] Witam ponownie.
Wgrałem mapę a On mi mówi że jest stara.Bo w jednym miejscu od ok roku jest rondo a na mapie jest jeszcze skrzyżowanie.
Co WY na to?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.