Witam. Na wakacjach moje bravo dostało strzała na parkingu w prawy tylni bok. Sprawca nie znalazł się do tej pory więc trzeba samemu naprawić niezbyt fajne uszkodzenie. I teraz moje pytanko jak to wyklepać czy podciągnąć do tyłu bo uciekło że tak powiem i odstaje od klapy tak jak widać na fotkach. Lampę wymieniłem na nową za raz po zdarzeniu bo ta poleciała prawie w mak chwilkę później jak policjant oglądał autko. I teraz tak jak ktoś ma pomysł jak to zrobić to niech coś podpowie bo nie mam zbytnio ochoty walić tam kilo szpachli.
Czy Polacy znają się na motoryzacji? Blisko 80% badanych Polaków twierdzi, że motoryzacja to ich hobby, a najczęstszym tego przejawem jest oglądanie motoryzacyjnych programów telewizyjnych. Takie wnioski płyną z najnowszego badania zrealizowanego ...
Reflektory z diodami LED (2007) W 2007 roku epokę reflektorów z emitującymi białe światło diodami LED zapoczątkował Lexus. Jako pierwszy producent zamontował je w światłach mijania auta produkowanego na szeroką skalę, a dokładnie w swoim flagowym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.