Witam. Na wakacjach moje bravo dostało strzała na parkingu w prawy tylni bok. Sprawca nie znalazł się do tej pory więc trzeba samemu naprawić niezbyt fajne uszkodzenie. I teraz moje pytanko jak to wyklepać czy podciągnąć do tyłu bo uciekło że tak powiem i odstaje od klapy tak jak widać na fotkach. Lampę wymieniłem na nową za raz po zdarzeniu bo ta poleciała prawie w mak chwilkę później jak policjant oglądał autko. I teraz tak jak ktoś ma pomysł jak to zrobić to niech coś podpowie bo nie mam zbytnio ochoty walić tam kilo szpachli.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Crossover Yaris Cross – hybryda 4x4 O tym, że cały świat pokochał SUV-y, wiemy od dawna. Wypierają one różne inne rodzaje samochodów z ich tradycyjnych funkcji i segmentów rynkowych. Na przykład managerowie chętnie zamieniają prestiżowe ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.