mam pytanie czy potrzeba zdemontować kierownicę żeby wymienić przełącznik świateł? zciągnąłem osłonę plastikową od stron zegarów.nie wiem jak odczepić drugą dolną część,żeby wysunąć kostkę wyłącznika? proszę o pomoc
Nie znamy każdego modelu .. Ściagnij sobie książkę serwisową do twojego autka - "sam naprawiam" lub podobną .. Tam będzie dokładny opis demontażu.. Na odpowiedź możesz się nie doczekać.. A tak ogólnie - przełącznik pod kierą ?? To chyba wystarczy kierownicę ściągnąć aby go wyjąc lub wymienić..
Kody tablic rejestracyjnych w różnych państwach świata Na całym świecie tablice rejestracyjne posiadają wyróżnik który pozwala zidentyfikować kraj z którego pochodzi dana tablica, a dzięki temu będziemy w stanie stwierdzić gdzie zarejestrowany jest samochód ...
Japońskie odpowiedniki słynnych Lexusów. Znasz wszystkie? Luksus niejedno ma imię. Lexus też. Japońska marka weszła na rodzimy rynek dopiero w 2005 roku, więc przez ponad półtorej dekady jej samochody były w Japonii oferowane ze znaczkiem Toyoty. Przedstawiamy najważniejsze ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.