Witam Zakupiłem sprowadzony z Niemiec używany samochód w komisie. Gościu wykupił na niego polisę OC, dojechałem nim do domu. Dzisiaj zrobiłem polski przegląd, zarejestrowałem, mam polskie blachy i wykupiłem na siebie OC w Proamie, ale zostałem również z jego ubezpieczeniem w AXie. Jak mogę wypowiedzieć te jego OC? Ze strony AXA pobrałem taki formularz: Ale za bardzo nie wiem co wpisać, tj:
Imię i nazwisko Posiadacza pojazdu / Nabywcy: mam wpisać swoje czy jego dane?
Adres Posiadacza pojazdu / Nabywcy: mam wpisać swoje czy jego dane?
Numer rejestracyjny pojazdu: Stary niemiecki, czy nowy polski?
Proszę o pomoc, jest to mój pierwszy samochód, Pozdrawiam
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Volkswagen Golf R Cabriolet Volkswagen zaprezentował najszybszego kabrioleta w historii marki. Golf Cabriolet w wersji R posiada silnik 2.0 TSI o mocy 195 kW/ 265 KM i rozpędza się od 0 do 100 km/h w 6,4 s. Wszystkie modele produkowane z oznaczeniem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.