Jak zacząć??

02 Lis 2009, 00:21

Siemanko mam VW JETTE A1 z 1982r. i chciał bym ja troche z tuningowac, nie rozchodzi mi sie o wiejski tuning.
Powiedzcie jakie zaołyc felgi, lampy(przod,tył)
Zrobic jakis dolot powietrza na masce, obnizyc zawieszenie??
Nie znam sie na tym a chciał bym żeby auto miało wyglad...
Pozdrawiam
Damian
Renault 19 1.9 TD
VW Jetta 1.6 GLS
Damian9212
Nowicjusz

Miejscowość: Gorlice

02 Lis 2009, 13:31

Po prostu kupujesz i robisz co ci się podoba. Każdy przecież ma inny gust i podoba mu się coś innego. Ktoś ci powie żeby wpakować spojler na 2 metry a ty tak zrobisz :?: Po prostu pooglądaj różne części w sklepach czy na allegro do twojego samochodu i powybieraj co ci się podoba. Ja tak powierzchownie to bym obniżył go trochę wybrał jakieś fele na swoją kieszeń i gust potem jakieś lampy na przód i tył a później rozejrzałbym się za jakimiś zderzakami i progami.
Piter69
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: POLSKA

03 Lis 2009, 23:38

masz fart bo posiadasz ciekawy samochod ... tylko prosze nie pozwol zeby go spaprac ... nie wkladaj tam spojlerow lub lamp typu leksus bo ten samochod ma ciekawy wyglad polecam obnizyc dobra fela najlepiej z rantem i jakis fajny lakier nic wiecej ewentualnie poszerzyc delikatnie nadkola ale z glowa

pozdrawiam
Części Vectra C atrakcyjne ceny
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

06 Lis 2009, 14:46

Lepiej niz Gigit tego nie powiem!
Ostatnio edytowany przez Arko, 09 Lis 2009, 22:29, edytowano w sumie 1 raz
Arko
Nowicjusz

Miejscowość: Kalisz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Jak producenci zarabiają na częściach
    Bezawaryjność? To dla producenta bankructwo. Dlatego producenci robią wszystko, żeby części, które psują się często lub są konieczne do wymiany po danym przebiegu, połączyć z częsciami drogimi, któe psują się rzadko albo ...