Tomczak78 - zauważalne działanie feromonów może wystąpić jedynie wtedy, gdy sam się doszukujesz objawów ich skuteczności. Taki efekt placebo. Te które wymieniłeś to są perfumy z feromonami. Ja miałem czyste feromony z renomowanej strony o feromonach, gdzie płacisz kilkaset zł za kilka mililitrów. Najlepsze opinie użytkowników!!! Niepodważalne dowody naukowe!!! d..a jasiu - kasa w błoto
Zachary - wizerunki drwali, płetwonurków czy kosmonautów będą dobre tylko w przypadku gdy są zgodne z Twoim charakterem. Wtedy wygląda to naturalnie. W innym razie zawsze widać jakąś sztuczność, która jest odpychająca.
Tomczak78 - Poradniki uwodzenia to tak na prawdę poradniki oszukiwania. Wystarczy chwilę posłuchać/poczytać: "zrób tak, powiedz to, pokaż kasę" itp. Kiedyś trafiłem na dobry poradnik, gdzie gościu tłumaczył jak być naturalnym, teraz już nie pamiętam. Ale naturalności też się nie nauczysz. Największe powodzenie będziesz miał u kobiet, które Ci się nie podobają, bo dla nich się nie starasz, nie pozujesz na atrakcyjnego, tylko właśnie jesteś sobą i to jest najważniejsze.