Chce zdemontowac rolete która jest w bagażniku ale nie wiem jak... przesyłam zdjęcie. Próbowałem je zsunac bo to na jakiejś szynie ale też nie idzie.., przesuwa się w lewo i prawo kawałek i tyle.
A co to za samochód? Być może ten srebrny element na górze który widać trzeba przesunąć i zwolni się zaczep na fotelach lub kiedyś w jakimś samochodzie widziałem też roletę przyczepiona na rzep do foteli i nie wiem kto to wymyślił ale było chyba tak oryginalnie. Czasem trzeba ją przesunąć w jedną stronę żeby zdjąć z zaczepu na oparciach. Trzeba popatrzeć jak to jest tam rozwiązane, możesz sobie położyć oparcie będzie łatwiej się przyjrzeć
Już ogarnąłem ja miałem drzwi zepsute prawe tylne. Na początku to chodziło lewo prawo trochę więc myślę nie no coś się zablokowane, ściągnąłem całe tylne siedzenia i w druga stronę cyk w stronę zepsutych drzwi się odblokowalo ..
Generacje silnika 1.8 TSI - którą wersję wybrać i jak odróżnić? Silniki 1.8 TSI miały problemy z nadmiernym spalaniem oleju chodzi tu o zbyt szybie zużycie pierścieni (uznano to za wadę). Wszystkie odmiany silnika 1.8 TSI pochodzą z rodziny jednostek oznaczonych EA888. Z tej samej rodziny ...
Miejski model w nowej odsłonie - Skoda Citigo Na wiosnę 2017 roku najmniejszy model Škody zyskuje zmodernizowany przód nadwozia oraz zmiany we wnętrzu. Nową twarz modelu buduje przeprojektowana maska, grill oraz zderzak z wbudowanymi światłami przeciwmgłowe, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.