Chce zdemontowac rolete która jest w bagażniku ale nie wiem jak... przesyłam zdjęcie. Próbowałem je zsunac bo to na jakiejś szynie ale też nie idzie.., przesuwa się w lewo i prawo kawałek i tyle.
A co to za samochód? Być może ten srebrny element na górze który widać trzeba przesunąć i zwolni się zaczep na fotelach lub kiedyś w jakimś samochodzie widziałem też roletę przyczepiona na rzep do foteli i nie wiem kto to wymyślił ale było chyba tak oryginalnie. Czasem trzeba ją przesunąć w jedną stronę żeby zdjąć z zaczepu na oparciach. Trzeba popatrzeć jak to jest tam rozwiązane, możesz sobie położyć oparcie będzie łatwiej się przyjrzeć
Już ogarnąłem ja miałem drzwi zepsute prawe tylne. Na początku to chodziło lewo prawo trochę więc myślę nie no coś się zablokowane, ściągnąłem całe tylne siedzenia i w druga stronę cyk w stronę zepsutych drzwi się odblokowalo ..
Kopiowanie samochodów Policyjne źródła donoszą,że w ostatnim czasie bardzo wzrosła ilość kradzionych samochodów.A właściwie nie kradzionych,ale kopiowanych.Polega to na tym,że kradzione sa dokumenty samochodu i na ich podstawie jest ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.