Jak zwykle problem z wyborem samochodu

04 Kwi 2008, 01:26

witam wszstkich bardzo serdecznie. jak zwykle umieszczam pospolity temat. zanim to zrobilem przejzalem cale forum i nie znalazlem tam nic co by mnie interesowalo. a konkretnie to chodzi mi o 2 marki czyli audi i opel. mam do dyspozycji jakies 12-13000. na poczatku myslalem o audi 80 ( oczywiscie temat dotyczy tylko diesla ) pozniej pomyslalem ze moze wykombinuje troszke wiecej kasy i zapatrzylem sie na audi 100. no a teraz zona juz mi calkiem namieszala bo jej sie podoba opel omega. prosze o rade co jest lepsze, ktory samochod jest mniej wadliwy itd. a moze cos jeszcze innego w tych pieniazkach. pozdrawiam
rs1981
Nowicjusz

04 Kwi 2008, 01:58

omega jest okropna jak to można taki samochód wyprodukować fuuj!!
Polecam peugeota 206 jest fajny i kosztuje gdzieś tyle ale to francuz a one mają skłonności do psucia ;)
Szatek
Aktywny

Miejscowość: Elbląg

04 Kwi 2008, 10:33

co to znaczy okropna? stylizacja, wnetrze, awaryjnosc. Ja szukam wlasnie czegos wiekszego. najlepiej kombi.
rs1981
Nowicjusz

04 Kwi 2008, 12:11

rs1981 napisał(a):co to znaczy okropna? stylizacja, wnetrze, awaryjnosc. Ja szukam wlasnie czegos wiekszego. najlepiej kombi.

poszukaj coś z AUDI A6 (model C4 ) rocznik 1994-95 kupisz za 12-13 tysięcy ...chyba że skołujesz 20 000 ...to byś mógł już kupić Audi A6 (model C5 ) rocznik 2000 z silnikiem 1.9 TDI kombi ... tu masz link do niego
[link do oferty na Allegro wygasł]
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą ;-)
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Olsztyn
Auto: BMW E36 coupe 2.0 170 km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie jeździć w trudnym terenie?
    Poruszanie się po trudnym terenie dla jednych jest przyjemnością, dla innych koniecznością. Dobrze, jeśli w naszych podróżach towarzyszy nam samochód napędzany na 4 koła, przygotowany na pokonywanie bezdroży. ...