witam wszstkich bardzo serdecznie. jak zwykle umieszczam pospolity temat. zanim to zrobilem przejzalem cale forum i nie znalazlem tam nic co by mnie interesowalo. a konkretnie to chodzi mi o 2 marki czyli audi i opel. mam do dyspozycji jakies 12-13000. na poczatku myslalem o audi 80 ( oczywiscie temat dotyczy tylko diesla ) pozniej pomyslalem ze moze wykombinuje troszke wiecej kasy i zapatrzylem sie na audi 100. no a teraz zona juz mi calkiem namieszala bo jej sie podoba opel omega. prosze o rade co jest lepsze, ktory samochod jest mniej wadliwy itd. a moze cos jeszcze innego w tych pieniazkach. pozdrawiam
omega jest okropna jak to można taki samochód wyprodukować fuuj!!
Polecam peugeota 206 jest fajny i kosztuje gdzieś tyle ale to francuz a one mają skłonności do psucia
rs1981 napisał(a):co to znaczy okropna? stylizacja, wnetrze, awaryjnosc. Ja szukam wlasnie czegos wiekszego. najlepiej kombi.
poszukaj coś z AUDI A6 (model C4 ) rocznik 1994-95 kupisz za 12-13 tysięcy ...chyba że skołujesz 20 000 ...to byś mógł już kupić Audi A6 (model C5 ) rocznik 2000 z silnikiem 1.9 TDI kombi ... tu masz link do niego
[link do oferty na Allegro wygasł]
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Oto najpopularniejsze samochody na świecie Najnowsze dane portalu analitycznego focus2move.com potwierdzają, że Toyota Corolla nadal zajmuje niezagrożone pierwsze miejsce w rankingu globalnej sprzedaży samochodów. Na drugim miejscu znalazł się amerykański pick-up ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.