REKLAMA
Nadszedł czas na zakup nowszego auta. Do tej pory turlam się Hondą Civic VII 1,4 benzyna , ale chciałoby sie coś nowszego , może większego , lepiej wyposażonego itp.
Moje typy to:
1/ Kia ceed 1,6 benzyna
2/ Toyota auris 1,6 valvematic
3/ Kia sportage 1,6 GDI
i jeszcze bylo Suzuki s - cross 1,6 benzyna
W Suzuki siedziałem i porównanie miałem z Kia sportage jednoczesnie , to zdecydowanie Kia przestronniejsza, w Suzuki 5 biegów i tylna kanapa jak wersalka , a ja jestem wysokim człowiekiem i zależy mi na przestrzeni na nogi i głowę .
Znowu opinie o Suzuki sa dobre odnośnie spalania itp, ale sa jakieś problemy z przekładnią kierowniczą , więć chyba ta marka odpada.
Zostaje Kia ceed i auris, choć nie powiem kusi mnie wyższa sportage . ak ze spalaniem , mocą na dłuższych trasach , promieniem skrętu itp? Większość jeżdżę po mieście, od czasu do czasu dłuższe wypady , ale to ze zwględu na brak zaufania do obecnego auta. Chciałoby się gdzieś dalej wybrać pewnym autem Co wg Was będzie najrozsądniejszym wyborem ? Zależy mi na duzym ekranie multimedialnym , klima aut. dwustrefowa i potem ew. bezproblemową odsprzedażą . Na jakie wersje warto zwrócić uwagę , czy przepłacać za marke w przypadku Toyoty czy skupic sie na Kii? Poradźcie coś , please.