JAka firme wybrac

10 Lut 2011, 00:31

Witam Panowie ja wlasnie musze tez wymienic ale cale zawieszenia i juz zglupialem co mam kupic czy oto ten zestaw MEYLE [link do oferty na Allegro wygasł] czy jednak na tego Master Sporta [link do oferty na Allegro wygasł] o duzo tanszego.Przyznam ze ja robie rocznie ok 25tys km,iz jezdze do niemiec swym autem trasa Krakow - Koln noi oczywiscie miejscowe okolice .Prosze doradzcie
jocer5
Nowicjusz

Miejscowość: Polaniec

10 Lut 2011, 14:13

Tutaj podaję po raz kolejny firmy ,które warto brać pod uwagę,by nie ubrudzić buzi ryżem.MEYLE,LEMFORDER,FAG,FEBI-BILSTEIN,TRW,FEDERAL MOGUL.Osobiście nigdy nie wykraczam poza grupę tych producentów.Nie jest tanio,ale bardzo rzadko robię coś przy zawieszeniu.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

23 Lut 2011, 14:53

...i panie ;). Niestety zestawu, o który pytasz nie ma już na allegro, ale ja w tym momencie mam podobny problem, bo muszę wymienić w swoim Fordzie kilka elementów zawieszenia. Jest to moje pierwsze auto więc tak naprawdę nie orientuję się zbyt dobrze, gdzie takie techniczne elementy samochodowe najlepiej kupić. Może wejdź sobie tak jak ja na www.master-sport.de i tam poszukaj tego, co Ci potrzeba, asortyment jest niemały. Sama trafiłam tam za radą kumpla, który o autach wie nieco więcej ode mnie;P
agnessi
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy papamobile Mercedes-Benz dla papieża Benedykta XVI
    Dostarczając papieżowi Benedyktowi XVI nowy papamobile, Mercedes-Benz kontynuuje tradycję, która liczy już ponad 80 lat. Dr Dieter Zetsche, prezes zarządu Daimler AG i szef Mercedes-Benz Cars, osobiście przekazał w ...
    Volvo S90 - pierwsza publiczna prezentacja
    Pierwsza publiczna premiera najnowszego Volvo S90 odbędzie się podczas targów motoryzacyjnych NAIAS w Detroit. Stany Zjednoczone są dla szwedzkiej marki bardzo ważnym rynkiem zbytu, a miejsce premiery luksusowego sedana jasno ...