Witam, Jakie możecie polecić dobre instalacje gazowe oczywiście sekwencja IV generacji lub wyższe. Wiem ze instalki BRC są dobre i ludzie nie narzekają na ich użytkowanie. Dajcie jakieś inne przykłady instalacji gazowych które nalezy brać pod uwagę podczas wyboru i na co zwracać uwagę? Z góry dzieki za wszelkie odpowiedzi
Witam,
Ja mam instalkę BRC IV generacji długo szukałem zanim założyłem i jednak jestem zadowolony jeżdzę ponad półtora roku już i poza wymianą filtrów i regulacjami podczas przeglądu nic się nie dzieje.
Kacper napisał(a):Witam, Jakie możecie polecić dobre instalacje gazowe oczywiście sekwencja IV generacji lub wyższe.
Sorry, za odgrzebanie starego tematu, ale tak czytam sobie nie które zaległe tematy i chciałem dodać, że przecież puki co IV generacja (wtrysk w fazie lotnej i ciekłej) jest najnowocześniejsza i nie ma już wyższej generacji.
Pozdro.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Toyota Verso-S (2005–2017) To kolejny minivan Toyoty w segmencie B. Powstał w 2005 roku jako następca Toyoty Yaris Verso i był produkowany do roku 2017. W Europie występował pod nazwą Verso-S, a na innych rynkach jako Toyota Ractis. Auto doczekało ...
mam pytanie odnośnie kosztu instalacji gazowej chodzi mi o cenę średniej klasy instalacji, znajomi mi mówią że już za 9 stów założę albo że aż za 2000 2500 zł... a jaka jest prawda?
Za 900 to chyba kuchenkę gazową! Nawet o takiej nie myśl - od gazowników nie wyjedziesz.
Nawet za 2000-2500 nie jest to żadna łaska, choć już można.
Piszesz w pierwszym poście, że chciałbyś IV generację; to ceny jak wyżej.
Ja w ubr za II generację, z komputerem gazu dla monowtrysku płaciłem 1700 w "Elpigazie". Podjeżdżam jedynie dotankować.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.