Jaka nawigacja do 700 zł

25 Paź 2017, 16:05

Witam,

Chcę kupić jakąś nawigację do max 700 zł. Do tej pory jeździłem na nawi w telefonie ale jednak wole kupić coś stałego do auta.
Nie potrzebuję żadnych wielkich ekranów i super procesorów, niepotrzebnych aplikacji itd.
To co wymagam to:
- mapa polski i europy
- Informacje o ruchu
- informacje o fotoradarach, policji, wypadkach itd coś jak janosik.

- milo jakby miała kamerkę ale to nie jest konieczność

To wszystko,
Pozdrawiam
Pierdyl
Obserwowany

Prawo jazdy: 02 03 1920
Auto: skoda

26 Paź 2017, 21:00

Można kupić urządzenie z Win CE ale tam masz dobre mapy w większości płatne np. Automapa. Tu też często są problemy z połączeniem BT żeby odbierać na bieżąco dane typu Live Drive. Ja bym chyba zastanowił się nad jakimś tabletem lub smartfonem. Masz wtedy większe pole popisu, jeżeli chodzi o aplikacje minusem może być słabszy nadajnik GPS niż w urządzeniach dedykowanych do nawigacji ale wiem że dają radę bo sam testowałem na tablecie z Androidem kilka aplikacji z mapami.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

11 Lis 2017, 21:06

Navitel T700 to dobra opcja. Jest to nawigacja, łącząca doskonałą jakość ze świetną ceną. Prostota obsługi oraz intuicyjne menu zapewniają wygodę użytkowania. Nowoczesny i jednocześnie elegancki wygląd pozwala świetnie znaleźć się urządzeniu w kokpicie każdego samochodu.

System operacyjny Android daje dostęp do nieograniczonego centrum rozrywki.
midas
Nowicjusz

Auto: Audi A4 B7
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW M6 Gran Coupe: siła i estetyka w najczystszej formie
    Na salonie NAIAS 2013 w Detroit BMW M przedstawi premierowy trzeci wariant nadwoziowy BMW M6, wysokiej klasy samochodu sportowego. Nowy BMW M6 Gran Coupe łączy charakterystyczne dla aut spod znaku M osiągi z wyjątkowymi walorami ...