REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
wszystko zależy od tego jaki masz hak i jakie oznaczenia w dowodzie rejestracyjnym a także jakie posiadasz prawo jazdymleki napisał(a):Witam wszystkich , mam pytanie : o jakiej maksymalnej ładowności przyczepę mogę podpiąć pod 4R , silnik 2,4 i 3,0 .Dodam że chodzi o wywóz drzewa z lasu , więc czasem błotko większe lub mniejsze , z górki i pod , ew. mógłby ktoś napisać ile m3 drewna mogę załadować? Dzięki i pozdro.
2,4 troche mały a spalanie nie mniejsze OC też identyczne.mleki napisał(a):Dzięki pocieszny , właściwie to bardziej chodzi mi o silnik 2,4 , teren to typowe leśne drogi , czasem zalane deszczem takie błotko na 10cm nic wielkiego a i odległości do pokonania to ok.20km. max , więc z taką przyczepką 3,5 da rade , mam nadzieję.
mleki napisał(a):No właśnie tego spalania soę boję , rzeczywiście nie ma istotnej różnicy w spalaniu?
do ciągania przyczepy idealne rozwiazanie ważne tylko żeby złomu nie kupić i dbać o niego porządniemleki napisał(a):Ok , dzięki a co myślisz o automatach?
aj tam aj tam nie przesadzajmymleki napisał(a):pocieszny powinieneś mieć login : pomocny , wezyrro "dumał ja" że conajmniej 120 L powinien mieć , mój płaskacz Peugeot ma 60L