Jaka strona do sprawdzenia (historii, przebiegu auta) przed zakupem

21 Lut 2022, 08:12

Sprawdzałem ostatnio VIN kilku samochodów, na stronach: historia pojazdu, auto dna i sprawdz.vin. Najlepsza wg mnie to ta ostatnia bo otrzymałem fajny czytelny raport.
PawelNow22
Obserwowany

21 Lut 2022, 10:43

Czytelny raport otrzymujesz na praktycznie wszystkich stronach na których można sprawdzić auto. Nie jest to najważniejsze tu na pierwszym miejscu powinny być wszystkie możliwie informacje o samochodzie. Strona którą podałeś to jakieś przekierowanie domeny na raporty CarVertical, a o nim więcej masz tu uwaga-na-carvertical-vt124120.htm

Poza tym żeby porównać raporty i ich zawartość to musiałbyś wykonać raport dla jednego VINu na wszystkich tych stronach :ok:
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

21 Lut 2022, 11:08

Kupowałem raporty CarVertical aby porównać informacje.
Informacje głównie dla aut z USA.
Brak możliwości pobrania PDF.
carQ
Nowicjusz

30 Kwi 2022, 09:56

Sprawdzenie VIN to podstawowa sprawa. Najlepiej zacząć od bezpłatengo histriapojazdu.gov.pl.
Można też wykupić raport w autobaza czy carvertical.
Ale w raportach są tylko informacje wynikajace ze wczesniejszych adnostacji w serwisie czy ubezpieczalni. Nie są to do końca wiarygodne informacje.
Kupując auto korzystałem z https://autodoradztwo.pl/
SPrawdziłem zarówno raport jak i stan faktyczny samochodu.
LeszekGot
Obserwowany

30 Kwi 2022, 11:23

Zachęcam do skorzystania z naszych raportów:
http://moto-zakup.pl/menu/vin-raport/
Z pewnością kupujący się nie rozczaruje - zwłaszcza tym że nie płaci jak nie ma danych w raporcie - porównując do innych portali.
U nas raport przygotowuje człowiek a nie bot który ściąga dane z przeglądarki lub bazy firm ubezpieczeniowych.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

09 Cze 2022, 15:49

Dla pojazdów krajowych zawsze najlepiej za darmo historiapojazdu.gov.pl, dla pojazdów z zagranicy ja korzystałem z usługi "sprzedawcy marzeń"
Ostatnio edytowany przez ArteK, 09 Cze 2022, 16:24, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Regulamin pkt 4.4.e
lelo14
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus UX - nowe wersje specjalne
    Najmniejszy SUV Lexusa doczekał się nowych wersji specjalnych. Miejski crossover klasy premium jest teraz dostępny w odmianach F Sport Style Blue i Elegant Black. Te warianty podkreślają charakterny styl modelu UX i robią ...

09 Cze 2022, 19:18

Czy najlepiej trudno powiedzieć :) na pewno za darmo to jest fakt. :ok:
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

08 Sie 2022, 14:02

Na pewno się trzeba też samemu douczyć, bo czasami to potrafią na takich niby pierdołach oszukać, a potem trzeba szukać nowego wozu. jak-sprawdzic-auto-przed-zakupem-vt126685.htm Tu może znajdziesz coś więcej, na pewno trzeba przejrzeć wszystko od a do x i jakby ci chodziło po głowie zatrudnienie jakiejś firmy do sprawdzania, to na krok ich nie można opuszczać, bo nie wiadomo jaki to interes mają.
grajek17
Obserwowany