Bolo1989 napisał(a):Chodzi mi o kondensator !
Przykładowo
[link do oferty na Allegro wygasł]
nom to prawda bo ten sprzęt co podałem już potrzebuje trochę więcej mocy i niekiedy instalacja w aucie może przysiąść napięciowo.
PiecU napisał(a):wielkie dzieki:) tak wiec kupilem tube BLAUPUNKTA GTT 1200 no i teraz tu pytanie jaki wzmacniacz do niej dokupic?? ilu watowy zeby niebyl za slaby no i zeby tez niezakatowal mi jej w 3 minuty?? myslalem nad blaupunktem gta II
[link do oferty na Allegro wygasł]
Błąd bo to nie tuba a BR
Ten głośnik w tej obudowie powinien wytrzymać ok 100W RMS bo to tuba za 160zl wiec fizycznie nie da się wstawić dobrego głośnika. Więc albo pierdzący blaupunkt który dałeś lub jakiś boschmann harczacy albo ten monacor CARPOWER HPB602 tylko ukróć go potencjometrem na obudowie na 2/3 sali i będzie czysto grał a nie zniszczy głośnika. Kolejna firma w miarę tania ale już z tych droższych a dobra to Infinity
Taka moja rada a jak znajdziesz trochę kasy wymień głośnik i włącz na 100% wzmacniacz tylko obudowa będzie za mała chyba. Ale to rada na później
![Smile :)]()
Poza tym bardzo fajne i efektywne głośniki w przystępnej cenie robi HERTZ oraz CARPOWER
![Smile :)]()
Takie do słuchania muzy a nie buczenia na dBdrag.