Jaka wyciągarka na off- road

01 Kwi 2016, 13:15

Jeśli zastanawiacie się jak się odpowiednio przygotować na porządny rajd, to najpierw trzeba się upewnić czy macie wszystko przygotowane pod kątem bezpieczeństwa. Obowiązkowa pamiętać musimy o wyciągarkach! Tutaj polecę Dragon Winch, kupując ją można też powalczyć o gratisowe dodatki :D
Robert10
Nowicjusz

Auto: turan

03 Maj 2016, 10:22

warto jak się szuka wyciągarki przejrzeć co mają w ewyciagarki bo asortyment mega szeroki i ceny zdecydowanie konkurencyjne więc wolałem kupić u nich niż u siebie w sklepie stacjonarnie
piegus
Początkujący

Auto: fiat

20 Maj 2016, 08:59

ja wlasnie swoja kupowalem na ewyciagarki.eu doradzili mi tam wyciagrke firmy dragon winch, wszystko dziala sprawnie, radzi sobie z wyciaganiem z blota bez probelmu
tunings
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 07 2009
Auto: Audi a4
Rok produkcji: 2004

16 Kwi 2017, 18:06

Niedawno zamówiłem od dragon winch jednak bo tamta się już nie nadaje. Tutaj jest konkretna wyciągarka, którą bardzo łatwo zamontować. Silna i idealna do ciężkich warunków także jest jak mój cień na każdym rajdzie :)
piegus
Początkujący

Auto: fiat
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak nowe paliwo E10 działa na olej silnikowy?
    Czy dodatek nowego paliwa E10 może wpłynąć na kondycję oleju silnikowego? Jakie kroki należy podjąć, aby zapewnić właściwe smarowanie silnika w obliczu wprowadzenia benzyny z większą ilością biokomponentów? Odpowiedzi ...