Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Jak i gdzie kupić części do samochodu? Każdy kierowca, niezależnie od tego, jakiego auta jest właścicielem, staje przed koniecznością zakupu nowych części do samochodu. Zazwyczaj jest to wynik normalnej eksploatacji części, a czasem jest to wymuszone przez kolizję ...
G Data moim zdaniem. Bezpłatne antywiry są nieskuteczne jak dla mnie. Wolę wydać trochę pieniędzy, ale mieć pewność, że antywirus spełnia swoją funkcję. Wystarczy wiedzieć gdzie kupować, ja w klucz-system kupiłem i cena chyba najlepsza biorąc pod uwagę źródła gdzie ma się pewność legalności programu
Ja także mam Avasta. Jak się kupi licencję na 3 lata, to wychodzi sporo taniej. Generalnie bardzo fajna opcja. Moim zdaniem jest to kompleksowe zabezpieczenie przed ewentualnym wirusem. Dlatego ja polecam właśnie ten program.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.