no tak napisałem dość nie jasno, wybacz godzina zrobiła swoje
sprostowanie - vectra w sedan bądź signum
a nie mówię że ta aukcja chodziło o zdjęcia (w tym bagażnika) żeby wiadomo było jak to auto wygląda w tej cenie...
a jeśli się nie boisz ciekawych rozwiązań warto tez obejrzeć Saab 9-3 tam są albo uturbione PB albo owy diesel a marka jest mało popularna wiec cena jak na luksusowego opla wg mnie fajna od jakiegoś czasu się do tego przymierzam ale na razie mało wiem trzeba by coś o tym znaleźć.
jak zresztą widać jestem trochę fanem opla bo może nie ma genialnych aut ale większość jest ponad przeciętna i warta uwagi. To ile przepracowała i w jakich warunkach moja astra to żadnemu autu tego nie życzę a mimo to wstaje rano idę odpalam i jadę. od 10 lat nigdy nie było nic co by mnie zaskoczyło z istotnych awarii bo pierdoły już zaczynają ja męczyć. ale historie tej astry to ja mogę rozpisać na 10 stron łącznie z użytkowaniem jej przez dziadka przez 3 lata który po polonezie odpala auto z 4 tys obr - prawda że fajnie?
tym jeżdżę: opel astra 1 1.6 8v (MÓJ), mitsubishi L400 2.5td (kto nie jechał nie wie co traci), toyota avesis verso 2.0 diesel (rodziców), ursus c 330 2.0 diesel bez turbo , lamborghini runner 1.5did (silnik mitsubishi)