JAKI GAZ DO MAZDY 6

17 Maj 2009, 12:41

Witam mam pytanko w sprawie mazdy 6 z silnikiem 2.3 v16. A mianowicie chodzi o to ze nie mam pojecia jaki gaz do niej zamontowac. mam prosbe zeby napisac jaki jest godny polecenia, ile mniej wiecej kosztuje i czy nic poźniej sie nie dzieje po załorzeniu z autem.
Kakarotto
Nowicjusz

17 Maj 2009, 15:02

Napewno instalacja wtryskowa IV lub V generacji. Jeżdzą na gazie bez żadnych problemów. Koszt instalacji będzie zależny od producenta i będzie się mieścił w widełkach 2300-4500 zł.
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

19 Maj 2009, 10:08

Ale to mógł byś mi doradzi jakiej firmy mam zamontowac????

[ Dodano: Wto Maj 19, 2009 11:10 ]
Migaz, Migaz, witam.mam pytanko w sprawie tego co mi pan odpisal z gazem do mazdy 6 a mianowicie czy mogl by pan doradzic jakiej firmy mam zamontowac
Kakarotto
Nowicjusz

19 Maj 2009, 21:20

A jaka kasa wchodzi w grę?
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC Matte Prototype
    Wersja LC 500h Matte Prototype to najnowsza odsłona coupé Lexusa, zaprezentowana na Barcelona Motor Show 2019. Samochód pokryto lakierem Space Orange, inspirowanym barwą zachodzącego słońca. Powłoka jest matowa, ...
    Światowy rekord SKODY Citigo CNG!
    SKODA Citigo CNG pokazała swoją klasę rekordowym osiągnięciem. Gerhard Plattner, mistrz oszczędnej jazdy, przebył SKODĄ na gaz ziemny 2 619 kilometrów przez Europę. Na trasie z Wenecji we Włoszech, do szwedzkiego Sztokholmu, ...