JAKI GAZ DO MAZDY 6

17 Maj 2009, 12:41

Witam mam pytanko w sprawie mazdy 6 z silnikiem 2.3 v16. A mianowicie chodzi o to ze nie mam pojecia jaki gaz do niej zamontowac. mam prosbe zeby napisac jaki jest godny polecenia, ile mniej wiecej kosztuje i czy nic poźniej sie nie dzieje po załorzeniu z autem.
Kakarotto
Nowicjusz

17 Maj 2009, 15:02

Napewno instalacja wtryskowa IV lub V generacji. Jeżdzą na gazie bez żadnych problemów. Koszt instalacji będzie zależny od producenta i będzie się mieścił w widełkach 2300-4500 zł.
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

19 Maj 2009, 10:08

Ale to mógł byś mi doradzi jakiej firmy mam zamontowac????

[ Dodano: Wto Maj 19, 2009 11:10 ]
Migaz, Migaz, witam.mam pytanko w sprawie tego co mi pan odpisal z gazem do mazdy 6 a mianowicie czy mogl by pan doradzic jakiej firmy mam zamontowac
Kakarotto
Nowicjusz

19 Maj 2009, 21:20

A jaka kasa wchodzi w grę?
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

30 lat Toyoty Camry w Polsce
    Historia Toyoty Camry w Polsce rozpoczęła się 1987 roku. Przez wiele lat był to flagowy model osobowy w gamie marki, który u progu nowego stulecia został wyparty przez Lexusa. Niewykluczone jednak, że wkrótce ...
    Żółta naklejka PLK PKP - krzyż św. Andrzeja
    Być może nie wszyscy wiedzą, że w roku 2018 PLK PKP zapoczątkowało akcję " żółta naklejka PLK " O co chodzi? O ważną rzecz, ratującą zdrowie a nawet życie. Jak wszyscy uczestnicy ruchu drogowego wiedzą, a przynajmniej ...