REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Będziesz miał tu problem choć nie powiem że takie auto nie jest do nieznalezieniaZenitarow napisał(a):Najlepiej gdyby samochód był 4x4 ale wiem że to mocno ogranicza wybór tego typu auta.
Zawieszenie dosyć sztywne ale nie tak jak w Type-R. Czy nadaje się do użytkowania codziennego to raczej powinieneś sobie sam odpowiedzieć na to pytanie bo jazda takim samochodem na co dzień nie będzie należała do najtańszych.Zenitarow napisał(a):Jednym z rozwiązań jest Focus RS - Czy ten samochód nadaje się do użytkowania codziennego? Chodzi o względny przynajmniej komfort jazdy.
Z tych dwóch chyba skłaniałbym się ku Hondzie która moim zdaniem jest bardziej dopracowanym modelem od Magane RS no i masz skrzynię manualną.Zenitarow napisał(a):Kolejnym samochodem jaki chodzi mi po głowie ale już nie 4x4 jest Megane RS lub Honda Civic Type R ? Co sądzicie o tych samochodach?
Cichy77 napisał(a):Bardzo fajnym samochodem choć trochę mniejszym od wspomnianych wyżej jest Fiesta ST 200KM z silnikiem 1.5 EcoBoost. samochód nadaje się do miasta, a do tego potrafi sprawdzić się nawet na torze.
Bartolekk napisał(a):To ma być nowe auto czy używane też wchodzi w grę?
Zenitarow napisał(a):Najlepiej gdyby samochód był 4x4 ale wiem że to mocno ogranicza wybór tego typu auta.