REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
kraskeusz napisał(a):roczniki 1995-2005.
kraskeusz napisał(a):Co do miernika nie mam jakiś wiekszych wymagan, byle tylko stwierdzic czy mial dzwona
Jeżeli chcesz miernik do lakieru to kup sobie taki elektroniczny który jest też do AL czyli aluminium. Przy kupnie zwróć też uwagę czy masz możliwość kalibracji takiego miernika za pomocą dołączonych do zestawu płytek. Myślę że musisz w tym przypadku liczyć się z ceną około 250zł.kraskeusz napisał(a):Mam wlasnie na mysli tani miernik ale taki ktory bedzie sie nadawal
Chyba w twoim przypadku lepiej kupić interfejs samodzielny i nie bawić się w androida. Przykładowo warto zainteresować się czym w tym stylu skanera diagnostycznego jak np. Autel Autolink AL629 Koszt około 800zł ale wszystkie podstawowe funkcje powinny być dostępne w wielu markach.kraskeusz napisał(a):Fajnie by bylo gdyby oprocz diagnozowania mialy opcje kodowania oraz usuwania błędów oraz dało sie obsługiwać androidem przez bluetooth
kraskeusz"....]interesuje mnie zestaw interfejs diagnostyczny+miernik lakieru. Kwota jaka moge łącznie na to przeznaczyc to max 800-1000zł. [/quote]
Panowie, a co z tą kwotą? I do tego to :
[quote="kraskeusz napisał(a):Fajnie by bylo gdyby oprocz diagnozowania mialy opcje kodowania oraz usuwania błędów oraz dało sie obsługiwać androidem przez bluetooth (jesli nic w tej cenie nie bedzie takiego to jestem w stanie zalatwic sobie laptopa).