REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
DamianYT napisał(a):Ja to chciałbym coś stylu starszym i bardziej klasycznym , np taki jak ten [link do Otomoto wygasł]
batekbartek88 napisał(a):Proponuje jednak kupno auta którym trochę pojeździsz a nie większość czasu będzie stało i się utlenialo. Mb190 zajebi... auto, jeszcze w czarnym kolorze to już wogole
HighwayStar napisał(a):te auta nie będą tanieć i jest to swojego rodzaju inwestycja,
DamianYT napisał(a):Golfy i te BMW mnie nie interesują![]()
DamianYT napisał(a):;) SIERRA była by ciekawa
kirin88 napisał(a):Kupno klasyka nawet na pierwszy samochód to bardzo dobry pomysł. Klasykiem na prawde nauczysz się jeździć, nauczysz się myślenia za kierownicą. W starym samochodzie zawsze jest coś do zrobienia więc majsterkowanie potrenujesz. Gdy gdzie nie gdzie wyskoczy purchel rdzy, będziesz miał okazje nauczyć się przydatnej umiejętności walki z rudą, która klasyków nie opuszcza aż po złom![]()
HighwayStar napisał(a):Z klasyków VW Karmann mi się bardzo podoba
mike1735 napisał(a):Nie wiem co jest tak fascynującego w radzieckiej tandecie, której wbrew pozorom jest na pęczki
Weź Ty najpierw skończ 18, zrób prawko a dopiero potem zastanawiaj się nad autem na własnym przykładzie przerabiałem podobny do Twojego temat, tzn jako 17 latek wymyślałem czym ja to bym nie jeździł, a życie po zdaniu prawka zweryfikowało wszystko (auto w profilu nie moje, użytkuje okazjonalnie)
To już swoją drogąkirin88 napisał(a):Mi ten cały temat wygląda na dziecięce marzenia, które i tak życie zweryfikuje...
DamianYT napisał(a): chyba pojadę z tatą na oględziny [link do Otomoto wygasł] ... 82957.html zły nie jest