Witam mam takie pytanie czym mogę przykleić rozdzielacz gniazd zapalniczki do bocznej scianki plastikowej próbowałem taśmą 2 stronną ale nic z tego co polecacie? żeby nie zniszczyć i w razie potrzeby zdjąć?
Taśma dwustronna powinna trzymac, tylko musisz wcześniej czyms odtłuścić ten plastik. Czym? Najlepiej wodą z mydłem. Benzyn, rozpuszcalników nie polecam - mogą odbarwić plastik.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Fabryczna renowacja japońskiego klasyka - Toyota 2000GT Sportowe coupe Toyota 2000GT to bardzo ważne auto w historii japońskiej motoryzacji, które po latach zyskało status legendy i prawdziwego rarytasu na rynku aut zabytkowych. Pierwszy supersamochód Toyoty i auto ...
Możesz jeszcze spróbować taśmy Tessa - bardzo dobra, ale droga. Są dwustronne i są łatwe do demontażu. Jak dobrze pamietam reklamowali je w tv - ktoś przyklejał jakąs półke do ściany na tej taśmie i potem bez problemu tą tasmę zerwał ze ściany i nie było śladu. Jak to działa fizycznie to nie wiem.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.