A ja ci powiem ,że w domu mam 4 auta dla 2 osób...
![Cool 8)]()
I to przez moją głupotę...2 auta muszę sprzedać i tak i to nie dla tego że to syf ale dlatego że mam ich za dużo i za kupno ostatniego już miałem wałek od ciasta na głowie od żony...
Mam też m.in. Stilo z 3,5 letnią sekwencją ,klimą i elektryką,z 1,6. Mega ekonomiczne auto. Po mieście pali nie więcej niż 10l gazu. Klima dmucha, dual city wspomaganie itp. Co do elektryki ,to czasem pojawia się przy odpaleniu jakiś wirtualny błąd. Pokazuje ,że jakaś żarówka się nie pali (a się pali) albo że silnik ma 100 st. a dopiero jest odpalony po całej nocy stania. Czasem trzeba pokasować błędy smartfonem i czytnikiem z allegro za 30 zł ,a czasem sam błąd zniknie . Generalnie nic groźnego i nie unieruchamiają one auta. Po prostu ten model tak ma i to jego niegroźny urok. Samo auto jest super wygodne i świetnie się prowadzi. Mam go w swoich zdjęciach pod avatarem.
![Uśmiechnięty :)]()
U mnie jeździ nim żona ale za tydzień chyba wrzucę go do netu ,bo ile można płacić OC..? Nie oznacza to ,że auto to jest syfiastym modelem. Na pewno jest to auto warte zainteresowania za niewielkie relatywnie pieniądze. Z resztą takie ładne ,sprawne auto z gazem za 7k sprzeda się na pniu.
![Uśmiechnięty :)]()