Jaki kupić pierwszy samochód?

28 Lut 2008, 20:45

witam... co polecacie do kupienia jako pierwszy samochod? zastanawiam sie nad golfem 3... mozecie polecic cos jeszcze?
MariuchxD
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańsk

28 Lut 2008, 20:50

Podaj jeszcze cenę w jakiej chcesz się zmieścić, będzie łatwiej coś doradzić.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

28 Lut 2008, 20:57

no ceny to nie podam bo mieszkam za granica, a tu ceny sa troche inne niz te polskie :)

chodzi mi o auto na ktorym mozna uczyc sie jezdzic, nie ma byc nowe, ani drogie... cos typu golf3 wlasnie...
powiedzmy ze cena do 8000 zl
MariuchxD
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańsk

28 Lut 2008, 23:10

golf 3 raczej nie polecam są dość awaryjne lepiej jakiegoś japończyka :honda , toyota
lestateee
Nowicjusz

29 Lut 2008, 18:56

Nie słuchaj tego lestateee - pewnie pracuje w salonie lub warsztacie hondy lub toyoty

Golf III jak najbardziej bardzo dobra jakośc wykorzystanych materiałów do wnętrza, nic nie trrzeszczy w środku jak w japończykach, praktycznie bezawaryjny, tanie części i zamienniki, nie ma problemów ze sprzedażą jak ci się znudzi, no i teraz w silnikach tdi zarypiaście niskie spalanie w granicach 4,5 litra na 100 km, dla początkującego nie polecam gloga VR6 i GTI są bardzo szybkie.
PHAETON SZCZECIN
Początkujący

Miejscowość: Szczecin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Badanie sprawności amortyzatorów
    Oj podnieśli mi ciśnienie . Nie wiem czy niektóre stacje SKP mają nieskalibrowane maszyny do badania sprawności amortyzatorów czy jest jakiś knif ? Bo tak . Miesiąc przed przeglądem okresowym pojechałem na stację ...