REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
illusion napisał(a):e36 to wstyd, ja śmieje się z ludzi którzy wola wydać 10 000 na auto ze szrotu 20 letnie niż kupić 10 letniego opla, seata czy vw. E36 może jest chodliwe ale chyba na wschodzie Polski , bmw to taki prestiż dla biedy, "Co z tego ze mało zarabiam ale mam bmw to mój prestiż wzrasta" - takie postrzeganie rzeczywistości charakteryzuje niezamożnych..
jiGsaw napisał(a):illusion napisał(a):e36 to wstyd, ja śmieje się z ludzi którzy wola wydać 10 000 na auto ze szrotu 20 letnie niż kupić 10 letniego opla, seata czy vw. E36 może jest chodliwe ale chyba na wschodzie Polski , bmw to taki prestiż dla biedy, "Co z tego ze mało zarabiam ale mam bmw to mój prestiż wzrasta" - takie postrzeganie rzeczywistości charakteryzuje niezamożnych..
"
illusion
Aktywny
Auto: Pug 307SW | Opel Astra II 1.6
Moc: 90KM "
Chyba nie trzeba nic więcej dodawać, ale wytłumaczę... Ja tam wolę nawet 25 letnie BMW niż 10 letniego Opla, przynajmniej nie będę miał pognitych przewodów hamulcowych itp., a radości z jazdy, jakości auta, budowy, właściwości trakcyjnych nawet nie ma co porównywać. A według mnie kupowanie auta nie kierując się tylko i wyłącznie rocznikiem to właśnie mądre postępowanie, a nie charakterystyczne dla niezamożnych. Za to Twoje wypociny są charakterystyczne dla zakompleksionych człowieczków, którzy nie mają zielonego pojęcia o motoryzacji i myślą, że ich pług, czy tam łopel to nogi Boga chwycone, a tak naprawdę wiele beemek za tą kasę trzyma się lepiej od tych autek. Czy wiesz np., że to jest NORMA, iż w 20 letnim BMW "ze szrotu" masz FABRYCZNE amorki i cały układ wydechowy? Nie głupio Ci, że taka BMW "ze szrotu" jest w lepszej kondycji niż Twój 10 letni francuz, czy amerykanin?
illusion napisał(a):e36 to wstyd, ja śmieje się z ludzi którzy wola wydać 10 000 na auto ze szrotu 20 letnie niż kupić 10 letniego opla, seata czy vw. E36 może jest chodliwe ale chyba na wschodzie Polski , bmw to taki prestiż dla biedy, "Co z tego ze mało zarabiam ale mam bmw to mój prestiż wzrasta" - takie postrzeganie rzeczywistości charakteryzuje niezamożnych..