Jaki kupić samochód dobry do 12 000 tyś. tyle mam

20 Mar 2010, 17:18

tower napisał(a):jak byscie mieli troche wstydu to byscie nie zachwalali tych swoich wraków a ostrzezenie to ty mozesz dostac od policji za zasmradzanie ulic i caloksztalt wozu.... porownuja bmw 7 do 307 i kto tu sie nie zna??? to tak jak bym insignie porownał do kadeta puknijcie sie w te puste łby wy mozecie tylko pisac na forum bo na przejazdzke was nie stac bo wam te "limuzyny" pala 15l/100km i wolicie tu nawijac makaron na uszy

[ Dodano: Sob Mar 20, 2010 16:58 ]
no nie stac mnie na lepszy to wybralem taki zebym nie musial elementow karoserii zbierac za soba wybralem auto jak najmlodsze i z jak najmniejszym przebiegiem i nie zaluje lato minie to zmienie sobie na cos innego w tej cenie no i gwarantuje ze nie bedzie to 20letnie bmw bo epoka czolgow sie skonczyla i trzeba isc z biegiem trendow

Gnij sobie dalej w cytrynie 1.4 sześćdziesiąt koni w imię pseudoekologii :lol: A 15l w mieście to palą beemki R6 przy ostrej jeździe. R4 pali raptem litr, dwa litry więcej od Twojego cetrzy i mają 2x więcej mocy. Znam już baaardzo dużo ludzi, którzy mocno się przejechali kierując się jedynie rocznikiem i przebiegiem, który i tak jest zwykle skręcony. Powodzenia. Bez pozdrowień.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

20 Mar 2010, 19:35

jak zechce miec wiecej koni to zmienie na inne auto na razie ich nie potrzebuje a sadzisz ze ile moze miec przejechane 3-letnie auto??? na pewno nie tyle co 20-letnia bmw moj przebieg 100% realny ale nie bede sie sprzeczal dluzej z wyznawcami niemieckich czolgow pozdrawiam i przyczepnosci pamietajcie o utrzymywaniu swoich statków w dobrej kondycji i zeby tak nie smierdzialo za wami olejem i gnojem ktorego macie mnostwo wokol domostwa :twisted:
tower
tower
Początkujący

Miejscowość: kalisz

20 Mar 2010, 19:47

Póki co tylko Twoje wypowiedzi tutaj świadczą o wystawaniu słomy z twojejże dupy oraz gnoju, a nie nasze "wieśniaków w BMW". A o stan naszych aut się nie martw, bo zapewne jest lepszy niż Twojej padliny na "f", a niejeden taki czołg jeszcze objeździ nowe auto (o ile nie zostanie rozbity).
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

20 Mar 2010, 20:05

z waszymi pustymi łbami wypadek to tylko kwestia czasu zamykam temat
tower
tower
Początkujący

20 Mar 2010, 20:19

Każdy będzie zachwalał swoje proste albo to co mu sie podoba itp.,chcesz to moge Ci zacząć zachwalać mojego kaszelka :smile:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Mar 2010, 21:45

tower napisał(a):z waszymi pustymi łbami wypadek to tylko kwestia czasu zamykam temat

Człowieczku, jesteś albo klientką albo pedałem (nie ubliżając gejom), że jeździsz takim samochodem jak jeździsz. Chyba że to auto Twojej mamy. Nie masz bladego pojęcia a piszesz. Zastanów się dlaczego Twoje Plujerally z 2004 roku kosztuje tyle co dobre e36, A4, A3, z 97 roku. Jedyne co masz lepsze to rok, więc napisz sobie sprajem na masce rocznik żeby czasem nikt tego nie przeoczył, otwórz ten swój śmieszny, mały pedalski daszek i wąchaj smród mojego oleju i gnoju z wydechu. Szerokiej drogi Ci życzę w tej swojej śmiesznej, małej pedalskiej żabce.

Przepraszam Panowie ale zagotował mnie ten cymbał.
Tribul
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Z Polski
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie pokonywać zakręty?
    Pokonywanie zakrętów nie jest takie łatwe, jakby mogło się wydawać. Redukcja prędkości i skręcenie kierownicy to nie jedyne zadania, jakie musi uwzględnić kierowca. Kluczowa jest płynność wykonania manewru, a do tego ...
    Już osiem wersji MINI dostępnych z napędem na cztery koła
    Wraz z trafiającym do sprzedaży w marcu nowym modelem MINI Paceman, oferta wersji MINI z napędem na cztery koła powiększy się do ośmiu, łącznie z dwiema wersjami John Cooper Works. Auta MINI od zawsze oferowały kierowcy niezrównaną ...

20 Mar 2010, 22:46

Tribul napisał(a):
Przepraszam Panowie ale zagotował mnie ten cymbał.

no domyślam sie.
Barol
Awatar użytkownika

20 Mar 2010, 23:35

dziwisz sie ze Cie zagotowal.... z braku argumentow znizyl sie do poziomu moich stop podczas zimowego mycia mojej beemki ...... no troche powagi....kazdy lubi to co ma ale zeby takie zeczy wypisywac tower to juz przesada i obys nie zalowal tego co napisal jak sam sie rozypiesz tym pseudo cabrio ktore ktos poskaldal z 3 sztuk i opchnal ci jako ideal bo taki typ jak ty mysli ze 3 letnie auto nie moglo miec przygod na takich frajerach najlatwiej zarobic...
royal
Nowicjusz

Miejscowość: Skoczów

21 Mar 2010, 00:05

ahahahaha smiac mi sie z was chce potrafie poznac auto powypadkowe i nie tylko po tym jak wiekszasc znawcow tutaj po zdjeciach ze szpara mniejsza wieksza jezdzicie trupami a kogos od pedalow wyzywacie moje auto jest jedyne w swoim rodzaju i niespotykane nie jak te wasze wiesniackie wozy ale wy tego nie zrozumiecie smierdzicie gnojem a za perfumy bierzecie adidasa za 10zl z supermarketu zwykle buraki ja nie uzyje wiekszej ilosci argumentow bo nie znize sie do waszego poziomu znawcy motoryzacji i smierdziele powodzenia w tych waszych luksusowych 20letnich wyjezdzonych wrakach jak ktos mi odpisuje na takiego typu post to widze czym jezdzi bo czlowiek o normalnym aucie nie pisze na takie zaczepki jak moja a wy sie klocicie winny sie tlumaczy i tu jest racja. marny mamy poziom spoleczenstwa i dziwic ze sie z naszego kraju smieja jak taki chlam kupuje auta ktore niemcy chca wyzlomowac ale polaczki biora bo w polsce bmw to przeciez luksus pozazdroscic tylko zamykam temat chyba ze znow jakis z kompleksami zechce odpisac w co nie watpie ćwierćgłowia
tower
tower
Początkujący

21 Mar 2010, 00:13

tower napisał(a): ktos mi odpisuje na takiego typu post to widze czym jezdzi bo czlowiek o normalnym aucie nie pisze na takie zaczepki jak moja

Powiem Ci że masz chorą główkę...dobra Adidas idź spać :wink:
Tribul
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Z Polski

21 Mar 2010, 09:11

Koledzy odpuście sobie troche bo nie widzicie że pozjadał wszystkie zmysły i co on to nie ma,mnie tylko zastanawia ile Ty kolego masz latek.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

21 Mar 2010, 09:54

hehe niski poziom to ty reprezentujesz nie potrafisz anwet uzyc wlasnych argumentow jak chcesz komus pojechac.... szpaary?? widocznie tylko to ci przyszlo do glowy bo tylko po tym mozesz to poznac znasz sie an tym jak moja babcia a auto jest pewnie twojej mamy albo mama ci je kupila a jesli c3 to auto jedyne w swoim rodzaju to...... chyba nie znasz znaczenia tego slowa bo takich pseudo cabrio to jest baardzo duzo,no ale widze z tego ze to ty jestes tym wiesniakiem typowym szpanerem bo masz samochod JEDYNY W SWOIM RODZAJU po co ci taki nietuzinkowy jak ostatnio jechales na tych ktorzy cos chca zaprezentowac wlasnym samochodem.... ale co ty mozesz o tym wiedziec jak o samochodach wiesz tyle co ci GOOGLE powiedza.... i skoncz juz jechac komus ze ma 20 letnie auto bo to jest dziecinne za 5 lat jego 25 letnie auto bedzie drozsze niz twoje 9 letnie
royal
Nowicjusz

21 Mar 2010, 11:10

royal popieram ale mówie odpuście wkoncu bo nie będe pisał co bym chciał napisać bo pewne osoby mogą zostać tym dotknięte a po co mi to :wink:
Barol
Awatar użytkownika

21 Mar 2010, 13:45

hehe tak czy siak ten kto zalozyl ten temat chyba nie otrzymal konkretnej odpowiedzi hahaa
royal
Nowicjusz

21 Mar 2010, 15:08

No raczej,bo chyba 3 czy 4strony OT sie zrobiło.
Barol
Awatar użytkownika