Jaki kupić samochód dobry do 12 000 tyś. tyle mam

21 Mar 2010, 16:03

Po tym co tu pisaliście na pewno nie weźmie BMW ani francuza :P
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka

21 Mar 2010, 18:10

To jest pewne, również jestem za tym aby zakończyć tutaj zbędne dyskusje z małym, zakompleksionym człowieczkiem, któremu żal dupę ściska jak widzi na ulicy jakieś konkretne cabrio MB albo BMW, ew. Audi, a na które nigdy go nie będzie stać.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

26 Mar 2010, 11:06

jak bym miał 12 tys to napewno kupił bym JAPOŃCZYKA. Najbardziej podoba mi sie Mitsubishi GALANT 2.0 136KM. Autko jest trwałe i jak sie o nie dba niezawodne. Poza tym jest wyjatkowe i śliczne. Np ten [link do oferty na Allegro wygasł] według mnie najładniejszy sedan końcówki lat 90 =)
radekk7
Nowicjusz

Miejscowość: łańcut

26 Mar 2010, 17:35

Też tak sądzę :wink: tylko ja bym celował w ten silnik 2.5 jak już :mrgreen: Nikt jednak nie jest w stanie wprost powiedzieć jak jest z dostępnością części do tego auta, oraz ich ceny :???: Chodzi mi tu o takie nietypowe awarie, które czasem się zdarzają, np alternator, wszelkiego rodzaju pompy itd itp
Tribul
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Z Polski

02 Cze 2010, 13:14

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
Ja bym proponowal cos takiego
user123
Nowicjusz

Miejscowość: Afryka

02 Cze 2010, 17:26

Nie odkopuj.
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Podłącz smartfona w swoim samochodzie - Opel ADAM
    ADAM to pierwszy samochód z całkowicie nowym system informacyjno-rozrywkowym firmy Opel, który nie tylko obsługuje smartfony, ale również zwiększa ich możliwości, a tym samym zapewnia jeszcze więcej w ...

03 Cze 2010, 11:27

podepnę się pod temat:) mam tak jak Ty 12 tys. i zastanawiałam się nad astrą 2, fordem focusem, citroenem xsara 2, i mazdą 323f ale ostatnimi czasy zastanawiam się nad mazdą demio stwierdziłam że w sumie za tą kasę będę rozglądać się za Japończykiem więc ja patrze za demio:) a z tego co wiem to astra fajnie jeździ brat ma i chwali sobie:) pozdrawiam:)
kaska2912
Początkujący

Miejscowość: Tarnów