Witam. Mam pytanie. Otóż mam samochód Volvo V40 2.0 16V 140KM. Jaką instalację mogę założyc do takiego silnika. Można założyc gaz 2 generacji czy muszę zakładac sekwencję?
Ponieważ jest taka możliwość to ją należy wykorzystywać i zamontować instalację sekwencyjną. Samochód będzie sprawniejszy, nie straci na mocy i nie będzie ,,strzelał,,
Ok Migaz. Ale jest możliwośc założenia do takiego silnika gazu 3 generacji? Bo sekwencja jest dosyc droga. Ponad 2000zł trzeba zapłacic. A 3 generacja jest tańsza. Czy taka instalacja jest dużo gorsza od sekwencji? 3g jest o ile wiem sterowana komputerem.
III generacja instalacji już jest wycofana ze sprzedaży a kosztowała więcej niż 2000zł. Pytasz raczej o II generację, a ja takiej opcji nie polecam jeśli jest możliwość zamontowania sekwencji. Przy II generacji te samochody lubią sibie czasem kichnąć i nie należy to do najprzyjemniejszych zdarzeń dnia.
Aha rozumiem. Migaz więc ile wyniósł by mnie koszt założenia sekwencji do takiego samochodu? Wiem że cena zależy również od warsztatu gdzie jest zakładany gaz ale w jakiej granicy cenowej będzie to oscylowało?
Cena instalacji będzie zależna głównie od firmy instalacji na którą się zdecydujesz, a nie koniecznie od warsztatu. Na sekwencję powinieneś mieć między 2400 a 4000 zł
Wodór - ekologiczne paliwo przyszłości W dobie zanieczyszczeń i coraz większych problemów ekologicznych naszej planety, podjęto decyzję o elektryfikacji pojazdów. Ten proces już się zaczął, ale ogromnych trudności przysparza konstruktorom znaczna ...
Układy wydechowe szyte na miarę - TUNING - SUPERSPRINT i Lorinser Wydechy Lorinser - Mercedes i Smart Miłośnikom tuningu marki Mercedes i Smart nie trzeba przedstawiać firmy Lorinser. Ekskluzywne, profesjonalnie wykonane elementy do tuningu samochodów zgromadziły już w Polsce pokaźną ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.