Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Polecam poprawić temat i się do tego przyłożyć wazne-zanim-napiszesz-nowy-temat-przeczytaj-ten-wazne-vt72479.htm
Czytaj więcej: jaki-model-saaba-pod-lpg-vt100775.htm#postingbox
Dlaczego tylko Saab? Jakaś miłość do marki? Kolejne pytanie czy siedziałeś np. w 9-3, bo wnętrze wielu odrzuca (jakoś montażu i skrzypienie)
Czytaj więcej: jaki-model-saaba-pod-lpg-vt100775.htm#postingbox
o to samo mozna by bylo Ciebie zapytac co do lexusa. Komus pasuje saab a inny poza golfem swiata nie widzy. Ja mialem 95 2.3T i nie mialem zadnego skrzypienia trzeszczenia itd a wyglad wnetrza to kwestia gustu. Jezdzilem tez 93 w dieslu i tez nic tam nie trzeszczalo.dzida napisał(a):Dlaczego tylko Saab? Jakaś miłość do marki?
kierowcasaaba napisał(a):Wiesz co, szczerze mówiąc 9-3 chodzi mi po głowie, siedziałem w nim i jakoś szczególnie nie odczułem tego skrzypienia
moze poprost Twoj kolega ma jakis wyeksploatowany egzemplaz ktory byl rozbierany kilka razy i nieudolnie skladany. Bo jakby kazdy tak mial to bym zauwazyl w ktoryms z aut w ktorych siedzialem chociaz lub mialem okazje jezdzicdzida napisał(a):No właśnie kolega ma 9-3 1,9 TiD 150KM w skórze i przycisk radio (taki wysuwany) pękł mu na pół jak go wcisnąłem, rączki drzwi porysowane, a jedna została w ręku, bo się rozpadła. Jak się siada to skóra niemiłosiernie trzeszczy, tak jak podłokietnik.
Jeżeli Ci to nie przeszkadza albo jesteś to w stanie wybaczyć, bo lubisz te auta to ok
Baza z danymi technicznymi samochodów marki SAAB. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne SAAB