Audi a4 - bardzo dobry wybór !
fakt, że zawieszenie jak już się rozsypuje to wymieniasz czły komplet wielowahaczowy co wynosi około 1000zł wraz ze zbieżnością - ale potem nic kompletnie się nie dzieje !
wystarczy, że kupisz pożądne niemieckie wahacze (zamienniki) i cieszys się komfortową jazdą.
Bora = golf "z dupą" innymi słowy bora to golf-sedan
passat z tego co czytam to już większe auto.
mietki ponoć mają drogie części nie wiem jak to jest ...
Szczerze z mojego doświadczenia niewiele mógłbym doradzić, ale wiem jedno - niemieckie auto to niemieckie auto. niemiecki sznycel to jest to czego szukasz !
Bora to świetne auto możesz zwrócić na niego uwagę - ma niestety jedną wadę, która właściwie pojawiła się z momentem wyjścia tego auta na rynek - stała się strasznie chodliwa w środowisku "przestępczym" - VW to główny cel złodzieja i tego bym się najbardziej obawiał - chyba, że masz garaż
Volvo może i dobre solidne szwedzkie auto, ale popatrz jak to w środku wygląda no masakra.
Co do Vectry - mój kumpel ma vectrę B .. szczerze tak w skali od 1 do 10 oceniłbym na 7.
w środku nie powala, za to wygląd ma ponadczasowy, te zespolone lusterka (nieskładane!)
których komplet kosztuje więcej niż Ci się w głowie mieści, ładna sylwetka ogólnie.
w sumie to wszystkie wymienione auta to stajnia VW .. wszystko tak samo wygląda.
Ktoś tam wspomniał o Toyocie Avensis
PRZYJRZYJ SIĘ TEJ PROPOZYCJI !! za 20tys. możesz kupić ładną 2.0 D4D