Hej. Siostra chce sobie kupić w najbliższym czasie niewielki samochód i zapytała mnie się o radę - tak w okolicach 20 tys. złotych do jazdy po mieście. Nie starszy niż z 2005 roku. Znalazłem taką ofertę: [link do Gratka wygasł] Ale myślę,że jeszcze dałoby się trochę cenę zbić. Myślicie,że jest warto? Wydaje się ładny z wyglądu, zadbany tylko ma dość mały przebieg. Czy warto jest temu ufać?
Właśnie siotra uparła się trochę do tego Mercedesa A, ja trochę nie byłem przekonany bo nie miałem doświadczenia z tą marką. A co sądzicie o Audi A1? Da się znaleźć coś sensownego w tej cenie?
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Wideorejestrator – 5 powodów, dla których musisz go mieć Bezpieczeństwo na drodze to podstawa. Czasem jednak wystarczy chwila nieuwagi innego uczestnika ruchu, aby doszło do stłuczki. W takich sytuacjach może się zdarzyć, że trudno będzie dowieść, kto tak naprawdę okazał się sprawcą ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.