REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Progres napisał(a):Dzięki AkuQ. Potrzebowałem utwierdzenia się w swojej decyzji.
szybki napisał(a):A patrzyłeś w jakim zakresie obrotów masz ten super boost ??? Bo może się okazać że użycie mocy będzie kosztować spalanie 15l/100km/h
szybki napisał(a):A patrzyłeś w jakim zakresie obrotów masz ten super boost ??? Bo może się okazać że użycie mocy będzie kosztować spalanie 15l/100km/h
szybki napisał(a):Następnie dostałeś jednozdaniową odpowiedź na podstawie której stwierdziłeś że bierzesz auto więc na tamtą chwile dosyć głupio wyglądał Twój sposób wybierania auta.
AkuQ napisał(a): Ile Ty masz lat?(poważnie pytam
AkuQ napisał(a):Ty uważasz, że ktoś po przeczytaniu posta na forum leci po samochód to śmiać mi się chce...
AkuQ napisał(a):Ludzie co to piszą chcą uzupełnienia swoich informacji o stosunku auto/cena albo wiedzy nt alternatyw bo wiedzą z czym się to je, ewentualnie jeszcze innych spraw jak metod zakupu, ile można utargować itd. 99,9% kupujących zwiedza salony, buszuje w necie i dopiero jak mają modele wizualnie odpowiadające umawiają się na jazdy próbne, a potem ewentualnie takie wpisy jak kolegi
AkuQ napisał(a): W życiu by mi nie przyszło do głowy pisząc 1 posta w tym temacie, że może on służyć jako rada-bierz kasę i leć po samochód, z drugiej strony idiotą byłby ten co by się posłuchał bez zobaczenia innych. Co nie zmienia faktu, że nawet nie jeżdżąc takim samochodem może to być informacja, że warto odwiedzić salon forda i zobaczyć/przejechać się.Akurat założyciel bardzo mądrze i na chłodno podchodzi do tematu zakupu...Do założyciela: Szkoda kasy by dokładać do mazdy. Opel w stosunku do forda jest...nijaki, wizualnie jeszcze ok, ale jezdnie jest daleko z tyłu.
szybki napisał(a):Znowu piszesz o tym co Ci się wydaje, masz jakieś potwierdzenia robiłeś jakieś audyty w salonach???
Na zdrowy chłopski rozum masz rację ale nie jesteśmy wszyscy tacy sami.