Jaki nowy zapach

01 Lut 2022, 08:28

Przyszła pora na zakup jakiegoś nowego zapachu Chciałbym kupić sobie coś co
będzie długo się utrzymywało na ciele ( niestety ale ostatnio kupiłem sobie zapach calvina kleina i był bardzo slaby, chcialbym aby nie wietrzało to tak szybko ale trzymało sie przynajmniej te kilka godzin)
który podoba sie kobietom
i założmy tak do 200 zł....
Co kupić?
gwezdo
Nowicjusz

01 Lut 2022, 08:53

gwezdo napisał(a):niestety ale ostatnio kupiłem sobie zapach calvina kleina i był bardzo slaby
Pewnie podróbka dzisiaj nie trudno na takie trafić oryginalne raczej długo się trzymają.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

03 Lut 2022, 09:02

A jakie zapachy wolisz? Świeże czy bardziej korzenne? Bo jeśli świeże to Love Desire. Są to perfumy z feronomami, kiedyś w to nie wierzyłem ale potem przetestowałem i zmieniłem zdanie. Feromony tworzą aurę męskości i dominacji. Sprawiają, że kobiety podświadomie widzą w Tobie przywódcę. Kobiety odczuwają do Ciebie silny pociąg, ponieważ zyskujesz jakby magnetyczną osobowość. Będą czuć, że jest w Tobie coś, co je fascynuje, że chcą z Tobą przebywać i rozmawiać. Staniesz się dla nich interesującą osobą i będą świetnie się przy Tobie czuły. Co jest udowodnione naukowo. Ale aby były skuteczne muszą byc konkretne i z tych droższych.
zachary
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra

03 Lut 2022, 10:44

O jakich piszesz? Bo widzę dwie wersje. Jest niebieska i czarna.
gwezdo
Nowicjusz

07 Lut 2022, 11:04

Lepiej jest moim zdaniem kupić te w czarnej butelce. Jeśli porównasz sobie ceny to może uda Ci się kupić mniej więcej za dwie stówki a nie dość, że jako zapach o wiele lepiej się sprawdzają to jeszcze maja o wiele więcej feromonów i dłużej się trzymają. Niebieskie również są ok, były to pierwsze feromony jakich używałem tak wiec mam do nich sentyment (gdzieś tam również mam je w szufladzie, resztkę bo jak kupiłem sobie te czarne to automatycznie je odstawiłem). Jednak czarne mają o wiele większa moc.
zachary
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra

09 Lut 2022, 10:24

Mam te niebieskie i są ok. Od siebie dodam jednak, że dobre feromony wcale nie muszą być w perfumach. Najmocniejsze obecnie jakie można kupić to pheromone essence, a te są totalnie bezzapachowe. Można je zmieszac z dowolnym zapachem. Tak wiec jeśli love desire się nie spodoba ( a nie każdy zapach znajdzie swojego amatora) to dobrze jest sobie kupić własnie te.No i nie nastawiaj się na to,ze feromony zrobią za Ciebie wszystko.Moga poprawic nastawienie drugiej osoby ale nie poderwą jej za Ciebie.Liczy sie rownież to co mówisz, to jaki stopień kultury i higieny reprezentujesz.
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hybryda oczami dziecka
    Hybrydy są dziecinnie proste w budowie i w obsłudze – tak orzekli mali eksperci po dniu spędzonym z hybrydowym Aurisem. Toyota zaprosiła ośmioro małych miłośników motoryzacji do udziału w projekcie "Hybryda oczami ...
    Renault Type B - 120 lat modelu
    Sztywny dach nadawał samochodowi zaskakujący wygląd jak na dzisiejsze normy. Był prawie równie wysoki co długi. Nadwozie miało długość 1,9 metra (czyli o 50 cm mniej niż nowoczesne Renault Twizy) i imponującą wysokość ...

11 Lut 2022, 09:30

No wiem wiem, ale po prostu mam ochotę spróbować. Dobra, love desire zamówione. Postaram się opisać potem czy to działa czy nie.
nasze młodzieżowe zawołanie zrobić więcej niż nakazuje obowiązek :)
pepa
Początkujący

Prawo jazdy: 17 05 1981
Auto: Mazda

11 Lut 2022, 10:44

Tomaczak78 bardzo dobrze napisałeś, żadne feromony nie zrobią za Ciebie roboty:)
Stachukow
Nowicjusz